LUK Grupacija i njeni vlasnici dobitnici priznanja 'Najmenadžer 2009' - Podstrek za bolje poslovanje u predstojećim turbulentnim vremenima

18.12.2009. 16:39 / Izvor: eKapija.ba
LUK Grupacija i njeni vlasnici dobitnici priznanja 'Najmenadžer 2009' - Podstrek za bolje poslovanje u predstojećim turbulentnim vremenima

Vlasnici LUK Grupacije Faruk Avdagić i Zlatko Adžović dobitnici su priznanja Najmenadžer 2009, dok je LUK Grupacija proglašena najboljom kompanijom u kategoriji Srednji biznis.

Prema riječima Zlatka Adžovića, ova priznata nagrada potvrđuje ispravne poslovne odluke u prošlosti, ali i stvara obavezu da se i u budućnosti provodi kvalitetna poslovna praksa.

(Zlatko Adžović, suvlasnik kompanije i zamjenik direktora)

"Želim istaći da ove nagrade pripadaju svim uposlenicima LUK Grupacije čiji je rad utkan u uspjeh kompanije. Sada imamo i dodatni podstrek da u predstojećim turbulentnim vremenima i nesigurnom okruženju damo svoj maksimum kako bismo opravdali titulu Najmenadžera", istakao je Zlatko Adžović, zamjenik direktora.

Priznanja su dodijeljena 10. decembra 2009. godine Banjoj Luci, na 21. svečanoj ceremoniji proglašenja Najmenadžera BiH. Od 2.200 nominiranih, nagrade je dobilo 30 najzaslužnijih menadžera i kompanija s najboljim rezultatima u ovoj godini iz svih oblasti privrede u BiH.

Priznanje Najmenadžer u različitim privrednim kategorijama već 16 godina dodjeljuje Direkcija Agencije za izbor najmenadžera BiH jugoistočne i srednje Evrope Zenica i to prema odlukama međunarodnog žirija sastavljenog od najuglednijih menadžera i naučnih radnika iz regiona.

LUK Grupaciju sačinjavaju kompanije LUK doo, sa salonom ekskluzivne keramike BAGNO, te kompanija BAU&GARTEN doo, vlasnik franšize za OBI centre.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti