Lukavac Cement i Lukavac Beton na Sajmu privrede u Tešnju

14.06.2019. 10:19 / Izvor: Akta.ba

Od 13. do 16.06. posjetioci i poslovni partneri ovog značajnog događaja imaju priliku upoznati se sa aktivnostima i proizvodima Lukavac Cementa i Lukavac Betona.

Lukavac Cement kao vodeći proizvođač portland i zidarskog cementa uzeo je učeće i na 15. jubilarnom Međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2019.

Od 13. do 16.06. posjetioci i poslovni partneri ovog značajnog događaja imaju priliku upoznati se sa aktivnostima i proizvodima Lukavac Cementa i Lukavac Betona.

"Sajam poput tešanjskog je dobra prilika da predstavimo sva naša postignuća u posljednjih par godina. Moderna tehnologija i procesi koje primjenjujemo omogućavaju nam proizvodnju po visokim zahtjevima kupca, pratimo nove trendove industrijske proizvodnje, a sve s s posebnim akcentom na povećanje udjela alternativnih goriva. Ponosni smo predstavnik bh. proizvođača koji u stopu prati evropske i svjetske trendove u proizvodnji i zaštiti životne sredine", istakao je Nihad Begić, direktor marketinga i prodaje Lukavac Cementa.

Nataša Crvenković, produkt menadžerica, kazala je da je velika čast biti sudionikom Sajma privrede u Tešnju, gdje su okupljaju najveći i najbolji privredni subjekti, što je za Lukavac Cement samo dodatna inspiracija da nastavi svojim zacrtanim putem kreiranja novih i inovativnih proizvoda čija primjena je moguća u mnogim područjima gradnje i uređenja objekata.

Za ovu priliku Lukavac Cement je pripremio atraktivan štand, na kojem se svi zainteresirani mogu upoznati sa širokom paletom kvalitetnih proizvoda - od cementa do betona i razgovarati o mogućnostima poslovne saradnje, kako lokalno tako i regionalno.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti