Luminos plasirao na tržište nove LED sijalice koje dodatno štede energiju

28.11.2019. 14:14 / Izvor: Akta.ba
Luminos plasirao na tržište nove LED sijalice koje dodatno štede energiju

Luminos d.o.o, domaća kompanija specijalizirana za očuvanje energije, inovativne LED tehnologije i smart city rješenja, ponudila je tržištu još jedan novi proizvod.

Luminos d.o.o, domaća kompanija specijalizirana za očuvanje energije, inovativne LED tehnologije i smart city rješenja, ponudila je tržištu još jedan novi proizvod. Riječ je o novom Luminos premium LED korn LKH-10 koji je u ovom trenutku najbrža, najpovoljnija i najjeftinija kvalitetna opcija zamjene postojećih sijalica u halama, skladištima, i drugim velikim objektima.

LED korn LKH-10 je odlična zamjena za postojeće živine sijalice 250W, 400W, metal halogene 150W, 250W i natrijum 150W, 250W. Garancija na proizvod je 5 godina, a efikasnost čak i do 140lm/W.

“Vlada veliki interes za test uzorke. Izgleda da smo i ovaj put ‘iznenadili tržište’. Novitet je da svaki LED korn ima opciju dodatnog senzora za smart sistem kako bi se još više povećala ušteda električne energije. I ovim putem obavještavamo sve zainteresirane da nam se jave kako bismo im dostavili besplatne test uzorke i kako bi se i sami uvjerili u kvalitet novog Luminos premium proizvoda”, isitiču u  ovoj kompaniji. 

Luminos je domaća kompanija koja u svom portfoliu ima na desetine proizvoda, razvijenih u vlastitoj laboratoriji i to kao dva posebna visokokvalitetna brenda, Luminos premium i Luminos ambienta. Luminos ambienta je bh. proizvod evropskog kvaliteta, namijenjen za opremanje stanova, kuća i ureda; dok je Luminos premium proizvod namijenjen za industrijsku, tunelsku, dekorativnu, reflektorsku, unutrašnju i uličnu rasvjetu.

Luminos proizvodi dostupni su na tržištu širom BiH i to u trgovinama: Penny plus, Invel, Elsa Trade, Elektro Sen, Bingo Merkur, Schachmayer, Export-Import Zijadić, Senigor, Adazal, Gradur TGI, Dema&S, Elektro Centar Čitluk u Sarajevu; zatim, Hodžex u Ilijašu, IGM u Visokom, te Almy i Primolux u Zenici, TSP i Dallas u Žepču, Mepromex u Zavidovićima, Tep Light u Tuzli, Eurodelux u Lukavcu, Monti u Zvorniku, Ars-Komerc-R u Olovu, Prodex u Modriči, FIV u Jajcu, TR Omegau Mrkonjić Gradu, Suljo t.r. u Ključu, Maja Commerce u Cazinu, zatim Elnos u Doboju, Bijeljini, Prijedoru, Istočnom Novom Sarajevu, XT Computers u Busovači, Nina tr. u Kiseljaku, Termoaqua u Bugojnu, Lepi I MBH-Prom u Konjicu, Copex i Dema&S u Mostaru, Elektrocentar Čitluk u Čitluku, te Fortex u Goraždu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti