Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Malak Regency Hotel okončao proces certificiranja po međunarodnim standardima

27.12.2018. 08:46 / Izvor: Akta.ba

Sveobuhvatni napori menadžmenta i uposlenika Malak Regency Hotel na implementaciji svjetskih standarda i poboljšanju kvalitete usluga i bezbjednosti hrane rezultirali su uspješno okončanim procesom certifikacije po međunarodnom ISO 9001:2015 standardu i HACCP certifikaciji.

Auditori ovlaštene certifikacijske kuće Institut za certificiranje sistema - ICS d.o.o. Sarajevo po završenoj reviziji konstatovali su da ne postoji niti jedna neusklađenost u domenu implementiranog sistema upravljanja kvalitetom i bezbjednosti hrane. Potvrđena je izuzetno kvalitetna implementacija procesa u praksi, a sve po zahtjevima koji se postavljaju standardom ISO 9001:2015 i HACCP.

Tako je Malak Regency Hotel organizacija koja radne procese u potpunosti prilagođava zahtjevima međunarodnih normi.

"Certifikat o usklađenosti sa međunarodnim standardom 9001:2015 dodatni je poticaj za Malak Regency Hotel da nastavi sa politikom ulaganja u razvoj kvaliteta kako bi se uzlazna putanja u kvaliteti pruženih usluga i pozitivan trend poslovanja i dalje nastavili sukladno sa zahtjevima međunarodnih normi", kazali su iz Malaka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti