M&I Systems: Najbolje poslovno rješenje za nove poslovne prilike

09.07.2014. 08:16 / Izvor: eKapija.ba
M&I Systems: Najbolje poslovno rješenje za nove poslovne prilike

MIS ERP je rešenje koje omogućava izradu novih i izmenu postojećih funkcionalnosti po zahtevu klijenta..

MIS ERP poslovno rješenje koje omogućava da se na najbolji mogući način iskoristi potencijal preduzeća i da se brže i efikasnije odgovori na nove poslovne prilike. MIS ERP nudi rješenje za kompletno preduzeće, bez dugotrajne i skupe implementacije i uz prihvatljivu cijenu.

MIS ERP je namijenjen srednjim i velikim preduzećima, ali se bez problema može koristiti i u manjim preduzećima ukoliko se zadovolje potrebni minimalni sistemski zahtjevi.

MIS ERP je razvijen sa ciljem da zadovolji sve potrebe savremanenog preduzeća u lokalnom i internacionalnom okruženju. Realizovan je kao integralni poslovni informacioni sistem i predstavlja efikasan instrument za upravljanje kompletnim poslovanjem preduzeća.

Osnovne karakteristike MIS ERP poslovnog rješenja su: funkcionalnost, integrisanost, fleksibilnost, otvorenost sistema, razrađena metodologija implementacije, podrška.

Zbog ovih karakteristika korisnici MIS ERP poslovnog rješenja mogu biti kompanije iz različitih oblasti poslovanja: trgovina, proizvodnja, usluge, javni sektor...

Modularnost MIS ERP poslovnog rješenja omogućava da korisnik implementira tačno one funkcionalnosti, koje mu u datom trenutku zaista trebaju. U slučaju rasta obima poslovanja i daljeg razvoja, obezbjeđena je kompletna informatička podrška za implementaciju dodatnih funkcionalnosti. Korisnik na taj način smanjuje početnu investiciju, pri čemu mu je omogućen nesmetan dalji razvoj.

M&I Systems je u potpunosti stručno i kadrovski opremljen za implementaciju MIS ERP poslovnog rešenja kod bilo kog korisnika. Njihovi stručnjaci, njihove reference i njihove poslovne navike, garantuju da će korisnici MIS ERP poslovnog rješenja biti u potpunosti zadovoljni i da će im biti omogućen dalji nesmetan rast i razvoj.

U martu ove godine Kaldera Company iz Laktaša je potpisala ugovor sa M&I Systems za projekt implementacije MIS ERP rješenja.

Preduzeće Kaldera Company osnovano je 1991. i od tada uspješno posluje kao proizvodno uslužno preduzeće u domenu elektroenergetike kao i telekomunikacionom sektoru.

Implementacijom MIS ERP rješenja Kaldera Company želi unaprijediti i standardizirati poslovne procese u svim segmentima poslovanja (finansije, kontroling, logistika, proizvodnja, održavanje i upravljanja ljudskim resursima) te na taj način učvrstiti lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti