Manko Velemotor: Dijelimo sa Vama sve aktuelnosti i provjereni Know How!

26.08.2014. 15:48 / Izvor: eKapija.ba
Manko Velemotor: Dijelimo sa Vama sve aktuelnosti i provjereni Know How!

Manko Velemotor d.o.o. je privatno preduzeće koje je utemeljeno još davne 1990. godine. Uspješno posluje kroz prodaju i servisiranje svijetskih brendova.

Manko Velemotor d.o.o. je privatno preduzeće koje je utemeljeno još davne 1990. godine. Uspješno posluje kroz prodaju i servisiranje svijetskih brendova kao što su Stihl, Husqvarna, Kärcher i Viking, Tomos, Yamaha, Partner Industrial kao i mnogi drugi.. Know How firme Manko Velemotor je prednost i sigurnost kupcima i partnerima.

„Iza koncepta stoji jedna filozofija, a to je da nikada nismo nudili samo materijalnu vrijednost, već i prijatne doživljaje. U obostranom interesu je da uređaji koje koristite budu najbolje sredstvo za Vaš rad. Kreirali smo novi koncept poslovanja i tako smo postali Life cycle partner za Vaše uređaje kroz cijeli radni vijek, od prodaje, podrške pa do popravke“, ističu iz Manko Velemotor-a.

Pored velikog broja fizičkih lica, Manko Velemotor sa ponosom može reći da su firmu i pravna lica prepoznala kao pouzdanoga partnera. Neki od njih su: KJP Sarajevo-šume doo (šumarstvo), Ans-Drive doo (građevina), Olimpijski bazen Sarajevo (bazen), Hotel Radon Plaza (hoteljerstvo), Čavkunović doo (naftni derivati), KJKP RAD doo (komunalna djelatnost), Univerzitet u Travniku (obrazovna institucija), ITC Zenica doo (poljoprivreda), EŠ Company doo (robna kuća), PTT Inženjering (projektovanje), JP Elektroprivreda BIH dd (komunalna djelatnost), Ambasada SAD (konzulat), KJKP Park doo (komunalna djelatnost), Termalna rivijera Ilidža doo (bazen), Famus-Gradnja 3 doo (građevina), Prenj Konjic (šumarstvo), Fabrika duhana Sarajevo doo (proizvodnja), Univerzitet u Sarajevu (obrazovna institucija), Sarajevo putevi doo (građevina), Securitas BH doo (sigurnosna agencija).

Kao profilisani zastupnik, i ovlašteni servisni partner u BIH za sve brendove koje zastupamo, firma Manko Velemotor preuzima veliku odgovornost za pružanje garantnih i van garantnih usluga. Od samog početka Manko Velemotor ulaže veliki trud i napor da servis firme karika bude u trendu sa razvojem te napretkom tehnike i tehnologije proizvoda. Cilj svega toga je postizanje Vašeg zadovoljstva u svim slučajevima podložnim garantnom roku.

Originalni rezervni dijelovi i oprema omogućavaju da dobijete maksimum od Vašeg uređaja. Svaki dio se rigorozno testira direktno kod proizvođača, kako bi se osigurala optimalna interakcija sa svim drugim dijelovima. Spomenuta interakcija daje pouzdanost i karakteristike koje imate pravo očekivati sve dok pravilno servisirate i koristite originalan dio. To čini da Vaša oprema služi sigurno, pouzdano i ekonomično na duže vrijeme.

Podrška

Mi preporučujemo da prilikom odabira obavezno imate dvije stvari na umu. Kao prvo, uvjerite se da Vaše potrebe odgovaraju namjeni i performansama. Nedostatak snage je, naravno, problem, ali i previše snage može dovesti do poteškoća. Također, kao i uvijek, mislite na svoju sigurnost. Ako ste početnik, posavjetujte se sa našim osobljem, kako bi dobili savjete i instrukcije za rad.

Nekoliko brzih savjeta koji će Vam pomoći pri odabiru odgovarajućeg modela uređaja za Vaše potrebe.

  • Koliko iskustva imam u radu?
  • Koliko često ću koristiti svoj novi uređaj? Da li na profesionalnom nivou (nekoliko sati dnevno), poluprofesionalni nivou (nekoliko dana u sedmici) ili generalno kao domaćin (povremena upotreba)?
  • Koliki je obim posla koji pri tom moram uraditi?
  • Koliko su mi bitne performanse i snaga motora – hoću li uređaj koristiti toliko često da želim da uložim novac u profesionalan uređaj visokih performansi sa izvrsnim učinkom i maksimalnom snagom?
  • Želim li da sam radim povremeno održavanje i servis – ili želim da to radi ovlašteni servis?
  • Treba li dodavanje opreme da bude jednostavno i bez potrebe za posebnim alatom?
  • Hoću li uređaj koristiti tokom cijele godine?

Pošaljite upit za PODRŠKU!

Očekujete najbolji učinak uređaja, a treba vam podrška da to postignete? Iskoristite mogućnost podrške putem formulara, bez obzira da li je riječ o novim proizvodima, rezervnim dijelovima, sigurnosnoj ili drugoj opremi...

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti