Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Marko Zovko, novi direktor prodaje Adriatic regije u Avonu

15.05.2020. 12:56 / Izvor: Akta.ba

Marko Zovko novi je Avonov Direktor prodaje u Adriatic regiji. Iskusan menadžer s jakim poslovnim rezultatima u višenacionalnim tvrtkama, orijentiran na rezultate i uvijek spreman na dodatnu edukaciju i usavršavanje.

Svoje je visoko školovanje započeo na studiju Ekonomije Sveučilišta u Osijeku, 2008. usavršio je INSEAD-CEDEP program za visoki management u Francuskoj te 2018. položio Executive MBA Kelley School of Business u suradnji s Algebra University College – IgBS.

S više od 20 godina radnog iskustva, svoj je profesionalni put započeo kao prodajni predstavnik na terenu preko multinacionalnih firmi poput Biersdorf, L'Oreal, Herbalife do nove pozicije u Avonu kojom vodi prodaju u 5 država Avonove Adriatic regije: Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija i Crna Gora.

Cijeli je život u sportu, nekad kao juniorski i seniorski reprezentativac u veslanju, a danas kao redovan dugoprugaš s ciljem istrčavanja 100 km u ovoj godini. Izdržljivost i sportski duh pomažu mu i u poslovnim odgovornostima. Izazovi timskog rada, stvaranje, razvoj i guranje granica radni dan čine uzbudljivijim i samo otvaraju nove nevjerojatne mogućnosti.

"Živimo u svijetu koji se mijenja brzinom svijetlosti, potreba za adaptacijom i promjenama je veća nego ikad i smatram da je jedini odgovor na sve to: kontinuirana edukacija! Veliki sam pobornik učenja, cjeloživotnog učenja. Danas je najvažnije biti svjestan da se stalno moraš razvijati i učiti, samo tako se otvaraju i nove mogućnosti i stvaraju poslovni uspjesi", naglašava Marko Zovko.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti