Master-H:Oprema vrhunskog kvaliteta za pekarstvo, slastičarstvo i ugostiteljstvo

06.04.2018. 08:14 / Izvor: Akta.ba
Master-H:Oprema vrhunskog kvaliteta za pekarstvo, slastičarstvo i ugostiteljstvo
OTVORI GALERIJU

Master-H d.o.o. je BH porodična firma specijalizirana za zastupanje i prodaju opreme, sitnog inventara i sirovina za pekarstvo,slastičarstvo i ugostiteljstvo.

Master-H d.o.o. je BiH porodična firma specijalizirana za zastupanje i prodaju opreme, sitnog inventara i sirovina za pekarstvo, slastičarstvo i ugostiteljstvo. Osnovana je 2006. godine sa ciljem da pruži kompletan paket usluga, kako za one koji su već utemeljili svoje poslovanje tako i za one koji tek žele svoje ideje da pretvore u business. Zastupnici su svjetski etabliranih firmi iz ove oblasti i teže da plasiraju najkvalitetnije proizvode kako bi njihovi kupci imali kontinuirano kvalitetan proizvod.

Vrijednosti Master-H su što sebi stalno postavljaju nove ciljeve i standarde, za sebe kažu da su bez pretjerivanja vrlo posebni i jedinstveni. Vode računa da kriterij visoke kvalitete proizvoda i usluga ostane njihova prepoznatljivost. U tu svrhu su otvorili salon opreme i sitnog inventara, tako da sve vezano za ovu branšu bude dostupno na lageru i prezentirano na licu mjesta. Po mišljenju mnogih posjetioca salon je jedinstven u regionu. Tim Master-H voli ovaj izazovan i veoma kreativan posao.

Imaju viziju je da budu lideri na tržištu prodaje opreme i sirovina u ovoj oblasti . Žele da budu sinonim za firmu koja uvijek radi u skladu sa najnovijim dostignućima prateći svjetske trendove.

2016.godine obilježili su 10 godina uspješnog poslovanja i dobitnici su Certifikata finansijske pouzdanosti od strane LRC BIS.

Bez obzira na poteškoće koje su prisutne na tržištu,  zahvaljujući timskom radu svih uposlenika motivisani su da budu uspješniji i kvalitetniji.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti