Mate Rimac najavio novu podršku mladim poduzetnicima BiH

17.10.2020. 11:51 / Izvor: Akta.ba
Mate Rimac najavio novu podršku mladim poduzetnicima BiH

Treći Business Gorum u Tehnološkom parku Linnovate predstavio konkretne rezultate.

Dana 10.10.2020. održana je online konferencija Linnovate TP, čiji je suosnivač i financijska podrška Mate Rimac

Online konferencija je protekla u pozitivnom tonu, pokazujući kroz svoj prvi panel, uspješne prve poslovne rezultate mladih Linnovateovih početnika poduzetnika, dok je na drugom pokazala transparentnost investiranja mladih poduzetnika i njihovih potreba od strane Linnovate-a. Tom prigodom i javno je objavljen i pozitivan ishod jedne aplikacije, koja će biti značajan financijski zamašnjak mladom poduzetniku iz Livna. 

Konferencija je bila prigoda da Linnovate predstavi i svoju suradnju sa Centrom za edukaciju i upravljanje projektima (CEUP) kojom želi pojačati svoje kapacitete i biti što spremniji za iskorištavanje svih financijskih fondova u BiH, koji mogu pridonijeti rastu i razvoju Linnovate-a i njegovih korisnika u svakom pogledu. 

Jedan takav projekt je predstavljen na konferenciji, a govori podršci ženskom i društveno odgovornom poduzetništvu, kojeg Linnovate TP implementira u suradnji sa slovenskom nevladinom organizacijom Pina i Ministarstvom vanjskih poslova Republike Slovenije. 

Na kraju konferencije najavljen je i novi poziv za apliciranje za financijsku podršku novim, mladim poduzetnicima. Linnovate Tehnološki Park sa partnerima poziva sve inovativne i poduzetnički orijentirane osobe, kao i postojeće mlade firme da prijave svoje poslovne ideje za mjesto u poslovnom inkubatoru. 

Više o pozivu na službenoj web stranici Linnovate TP

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti