Vijesti

Mercator BH potpisao kupoprodajni ugovor s firmom "Euro Best-M Kakanj"

12.07.2007. 09:40 / Izvor: Fena

Direktor društva Mercator BH d.o.o. Mensud Lagumdžija i direktorica vodećeg trgovca robe široke potrošnje na prodručju općine Kakanj "Euro Best-M Kakanj" Štefica Beširević potpisali su 11. jula 2007. godine kupoprodajni ugovor o kupovini maloprodajnih objekata u Kaknju i Brezi.

Prvi od objekata koji će od 16. jula 2007. početi poslovati kao Mercator trgovački centar Kakanj, nakon što se izvrši preuzimanje, bit će maloprodajni objekt Europark Kakanj, otvoren 2004. godine.

Ovim ugovorom Mercator BH d.o.o. obavezao se da će se svi trenutno uposleni u "Euro Best-M Kakanj" pridružiti uposlenicima Mercatora BH, odnosno da će se u roku od sedam dana nakon potpisivanja ugovora svi ugovori o radu ovih uposlenika obnoviti i nastaviti.

Mensud Lagumdžija je najavio i vrijednu donaciju od 10.000 KM za OŠ "Mula Mustafa Bašeskija" u Kaknju, koja će biti iskorištena za sanaciju mokrog čvora, saopćeno je iz Mercatora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti