Metropola nekretnine: Prelijepa vila na Jablaničkom jezeru!

06.06.2018. 08:28 / Izvor: Akta.ba
Metropola nekretnine: Prelijepa vila na Jablaničkom jezeru!
OTVORI GALERIJU

Prodaje se vila, ukupne stambene površine cca. 350m2, izgrađena na zemljišnoj parceli površine cca. 500m2.

Prodaje se vila, ukupne stambene površine cca. 350m2, izgrađena na zemljišnoj parceli površine cca. 500m2, a koja ima direktan pristup uređenoj plaži. Vila posjeduje veliku terasu površine cca. 35m2, sa koje se pruža prelijep panoramski pogled na Jablaničko jezero. Ispod ove terase su izgrđene tuš kabine, kabine za presvlačenje, te ostave za ribarsku opremu, dok su spuštajući se dalje prema jezeru izgrađeni roštilj i krušna peć, a koji su natkriveni lijepim šadrvanom uređenim za opuštanje.

Vila se sastoji od ukupno tri sprata, od koji se na prizemnoj etaži nalazi vrlo komforan, salonski, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, radna soba, te toalet i kupatilo. Iz ove etaže, unutrašnjom stepenicama je omogućen pristup gornjoj etaži gdje se nalazi pet spavaćih soba i četiri kupatila. Sobe također imaju izlaz na balkon orjentisan jezeru.

Spuštanjem prema velikoj terasi (vanjskim stepenicama iz prizemne etaže), dolazi se do najniže (suterenske) etaže, odakle joj je omogućen zaseban pristup (sa terase) kao potpuno samostalnoj jedinici. Ova etaža se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe (jedna vrlo lijepo improvizovana) te kupatila i toaleta.

Kompletan objekat je klimatizovan.

Standard:

Objekat izgrađen 2002 godine. Centralno grijanje na čvrsto gorivo i mazot (lož ulje). Posjeduje vlastitu cisternu za gorivo i za vodu. Stakleni vjetrobrani na terasi. Lijepo uređena hortikultura.

Lokacija:

Vila se nalazi u mjestu Donje Paprasko, samo cca. 50-ak metara udaljena od magistralnog puta M17, u Konjicu, a na obali Jablaničkog jezera. Radi se o vrlo rijetkoj lokaciji za prodaju, obzriom da se na ovoj strani obale uglavnom nekretnine zadržavaju i prenose kao porodično nasljeđe, što ovu vilu čini izuzetkom i svakako dragocjenijom za kupiti.

Agencija za posredovanje u prometu nekretninama Metropola nekretnine d.o.o. Sarajevo, je ovlašteni posrednik za prodaju vile.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti