Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Metropola nekretnine: Procjenitelj prema Međunarodnim standardima procjene

11.07.2018. 14:07 / Izvor: Akta.ba

Pored dugogodišnjeg iskustva na tržištu (8 godina i stotinama procijenih i prodanih nekretnina) uposleni u agenciji Metropola nekretnine su već odavno osposobljeni za samostalnu, detaljnu i kvalitetnu analizu tržišne vrijednosti nekretnina. Kako ne bi ostalo samo na tome da procjene vrše na osnovu iskustva (iako u agenciji smatraju da bez iskustva teško ili nikako prolazi bilo kakav certifikat), uposlenici su pohađali i dobili certifikat koji dokazuje da su uspješno savladali kurs procjene nekretnina prema međunarodnim standardima procjene – Property valuation by Internacional Valuation Standards.

Od sada Metropola nekretnine možete angažovati da procijene tržišnu vrijednost vaše nekretnine, čak i onda kada je ne želite prodati!

Metropola nekretnine prate tržište i trendove, obrazuju se i osposobljavaju kako bi vam omogućili lagan izbor pravog i profesionalnog posrednika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti