Milionska investicija: Herbal Spa otvorio treći spa centar na Skenderiji

29.07.2020. 10:58 / Izvor: Akta.ba
Milionska investicija: Herbal Spa otvorio treći spa centar na Skenderiji

Novi centar će biti muško-ženki centar i imat će sve usluge kao i na Pofalićima.

Herbal Spa d.o.o. Sarajevo otvorio je danas na Skenderiji treći spa centar u Sarajevu, potvrđeno je za Akta.ba.

Posjetiocima luksuznog spa centar uređenog u azijskom stilu na raspolaganju su i nove usluge za relaksaciju. Neke od njihovih jedinstvenih usluga su marokansko kupatilo, tretmani za kosu sa vrućim uljem i aloe verom kao i masaža vatrom, đumbir masaža, aquapeel on, tretman lica sa zlatnim kolagenom i mnoge druge.

Inače, centar je projektovan po svjetskim standardima spa industrije. Površine je oko 350 kvadrata i na različitim uslugama u jednom momentu može primiti 25 klijenata.

U ulaganje i opremanje uloženo je više od milion konvertibilnih maraka, a realizacijom investicije bit će zaposleno 10 novih radnika. 

Kako kažu, nova lokacija u centru grada je odabrana zbog potreba i zahtjeva klijenata, naročito muške populacije. "Tim povodom, sve klijente koji nas posjete do 10. augusta planiramo obradovati popustom od 25% na sve usluge", poručuju iz Herbal Spa.

Podsjetimo, prvi Herbal Spa centar otvoren je 2015. godine na Pofalićima i bio je namijenjen samo ženama. Godinu poslije otvoren je još jedan na Ilidži koji je osim damama namijenjen i jačem spolu.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti