Mirza Teletović posao selidbe iz USA u BiH povjerio firmi Interlogistic

10.06.2019. 11:56 / Izvor: Akta.ba
Mirza Teletović posao selidbe iz USA u BiH povjerio firmi Interlogistic

Nedžad Turnadžić, direktor kompanije za Akta.ba je kazao kako je procedura selidbe iz USA jako komplikavana zbog američkih i bosanskih zakona.

Mirza Teletović, poznati bh. košarkaš firmi Interlogistic iz Sarajeva koja se bavi svim vrstama transporta, povjerio je posao organizacije selidbe ličnih stvari i dva putnička automobile iz USA u Bosnu i Hercegovinu.

Nedžad Turnadžić, direktor kompanije za Akta.ba je kazao kako je procedura selidbe iz USA jako komplikavana zbog američkih i bosanskih zakona i carinskih postupaka, te je i posao preseljenja bio zahtjevan.

"Sve je proteklo u najboljem redu, te smo nastavili saradnju u transportu i carinskom zastupanju za projekte Mirze Teletovića", kazao je Turnadžić.

Podsjetio je kako Interlogistic nudi kompletnu uslugu preuzimanja pošiljke sa adrese (iz bilo kojeg djela svijeta, izvozno-carinsko zastupanje bilo gdje u svijetu, transport od odredišta do carine u Sarajevu, carinsku proceduru uvoza, carinsko zastupanje i na kraju dostavu na adresu).

"Sve ovo čini jednu kompletnu paletu usluga, a našim klijentima omogućava da nakon nama povjerenog naloga ne brinu i bave se drugim, bitnijim stvarima", Turnadžić.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti