Vijesti

Misija OESS-a organizirala u Mostaru radionicu o uvezivanju iskustava osam općina Hercegovine

05.07.2007. 13:33 / Izvor: Dnevni list

Kako bi pospješila saradnju između djelatnika osam općina Hercegovačko – neretvanske i Zapadnohercegovačke županije Misija OESS-a u Bosni i Hercegovini organizirala je u Mostaru jednodnevnu radionicu. "Glavni cilj radionice je jačanje uloge i funkcije upravljanja ljudskim potencijalima te, naravno, uspostavljanje jedinstvenog pristupa u ocjenjivanju rada zaposlenika u općinskim administracijama, uvođenje redovite prakse pregleda i prilagođavanja općinskih unutarnjih organizacija" kazao je Adin Šadić, službenik za odnose s javnošću RC-a OESS-a Mostar.

Prema riječima Svjetlane Radulj, službenice za upravljanje ljudskim potencijalima u OESS-u Mostar, radionicom su najviše nastojali ukazati na potrebu redovitog revidiranja općinskog ustroja na osnovi općinskih potrebai ispitivanja zadovoljstva građana.

U radionici su sudjelovali predstavnici općina: Široki Brijeg, Posušje, Grude, Ljubuški, Konjic, Jablanica, Neum i Čitluk.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti