Mogućnost nove investicije sa BPI: Automatske mašine za pranje tepiha

14.07.2020. 11:34 / Izvor: Akta.ba
Mogućnost nove investicije sa BPI: Automatske mašine za pranje tepiha

BPI – Bosnia Partnership Investment je generalni zastupnik za Balkan proizvođača SAFRAN.

Ukoliko razmišljate o mogućnostima novih investiranja, BPI – Bosnia Partnership Investment poziva vas da razmislite o automatskim mašinama za pranje tepiha, sektoru koji je u posljednje vrijeme u velikom porastu. 

BPI – Bosnia Partnership Investment je generalni zastupnik za Balkan proizvođača Safran. Firma Safran ima preko trideset godina iskustva u sektoru proizvodnje mašina za čišćenje. Danas u svojoj ponudi ima skoro stotinu proizvoda visokog kvaliteta i standarda, ekološki prihvatljivih i sa niskom potrošnjom električne energije. To su proizvodi iz kategorija mašina namijenjenih za industrijsko čišćenje, dubinsko pranje, kompletna linija za automatsko pranje tepiha, zatim specijalni proizvodi, rezervni dijelovi, mašine za pranje pod visokim pritiskom itd. 

Ono što firmu Safran čini specifičnom jeste usluga koju pruža nakon prodaje mašina, a to je davanje garancije, dobavljanja rezervnih dijelova, savjetovanja itd. Safran je danas prepoznatljivo ime u svijetu kada je u pitanju sektor za proizvodnju mašina za čišćenje i svoje proizvode izvozi u preko pedeset država.

Više informacija o navedenim mašinama možete dobiti na www.safran.com.tr, putem maila info@bpi.ba ili Mob: +387 61 015 992.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti