Vijesti

/ BOSNA I HERCEGOVINA

MOJAplusKARTICA omogućava popuste do 20% !

Korisnici MOJAplusKARTICE uživaju u različitim pogodnostima  jednostavnim pokazom kartice na prodajnim mjestima, bez obzira na godišnje doba.

27.11.2015. 12:41 / Izvor: Akta.ba

 

Korisnici MOJAplusKARTICE uživaju u različitim pogodnostima jednostavnim pokazom kartice na prodajnim mjestima, bez obzira na godišnje doba.

Ta kartica pruža najbolju kombinaciju usluga uz maksimalnu uštedu. Popusti se kreću od pet do 20 posto, a uštede je moguće ostvariti na benzinskim pumpama, u trgovinama autodijelova i autoopreme, obuće i odjeće, hotelima, optikama, te na mnogo drugih lokacija

Sve partnere i različite pogodnosti moguće je pronaći i pratiti na www.mojapluskartica.ba, a korisnike prvih 10 odobrenih kartica za koje je aplicirano putem web stranice očekuju nagrade.

MOJAplusKARTICA objedinjuje samo najbolje iz segmenata finansijskih usluga, osiguranja i pomoći na cesti, čime su se domaće kompanije Moja banka, ASA osiguranje i BIHAMK ujedinjenim snagama željele dodatno približiti svojim klijentima i omogućiti im sigurnost uz uštede u vremenu i novcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti