MS TEAM: Dvojica prijatelja pokrenula zajednički biznis sa fiskalnim kasama

17.05.2019. 10:43 / Izvor: Akta.ba
MS TEAM: Dvojica prijatelja pokrenula zajednički biznis sa fiskalnim kasama

Njihovi dalji planovi vezani su za širenje mreže korisnika fiskalnih uređaja i unapređenje softvera.

Firma MS TEAM d.o.o. nastala je prije nešto više od godinu dana. Nakon dugogodišnjeg iskustva u radu sa fiskalnim kasama, Miralem Begović se zajedno sa prijeteljem odlučio na pokretanje vlastitog biznisa. Dugogodišnje iskustvo u radu sa kasama pokazalo se kao njihova najveća prednost u ovome poslu.

Nakon godine dana poslovanja, zadovoljni su. Svaki dan rastu, napreduju, susreću se sa novim izazovima i stiču nova iskustva koja će kako se nadaju dobro iskoristiti u periodu koji je pred njima.

U razgovoru za poslovni portal Akta.ba Begović je rekao kako im je u protekloj godini dosta firmi ukazalo svoje povjerenje i sa svima njima do danas imamo uspješnu saradnju. Među njima su: Univerzalno d.o.o., Digital City, Galaxy Code, BE HA PROMO d.o.o. (Trek Bike Centar), Ukras Hadžići d.o.o., Zemir Company, prevodilačka agencija Sunny, Gebruder Weiss d.o.o., Licentis d.o.o., Radio Televizija 8.

"Svaki projekat i svaka saradnja su za nas bitni i svemu se pokušavamo maksimalno posvetiti, ali trenutno je za nas najbitnija saradnja sa proizvođačima fiskalnih uređaja koji su prepoznali naš potencijal, ukazali nam povjerenje i certificirali nas kao svoj ovlašteni servis. To su Tring d.o.o. Gračanica, Kim Tec d.o.o. Vitez i od nedavno Config d.o.o. Mostar. Takođe, bitno je spomenuti i firmu O.D. IT CRAFT, sa kojom radimo na unapređenju softverskih rješenja. Pokušavamo detektovati potrebe i probleme naših klijenata i maksimalno im se prilagoditi, prilagođavajući softver kako bismo im omogućili lakše poslovanje i lakšu i bolju kontrolu u svim segmentima poslovanja", pojasnio je Begović.

Dodao je kako je fiskalizacija, prodaja i servis fiskalnih uređaja njihova glavna djelatnost, a u ponudi su i softverska rješenja za maloprodaju, veleprodaju, ugostiteljstvo, apoteke...

MS TEAM je odnedavno počeo i prodaju informatičke opreme (računara, laptopa, printera) i POS opreme (ladice za novac, trgovačke vage, barkod skenera, termo rolni).

Njihovi dalji planovi vezani su za širenje mreže korisnika fiskalnih uređaja i unapređenje softvera.  

E. Ko.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti