Vijesti/ BOSNA I HERCEGOVINA

MS&Wood iz BiH na sajmu u Kelnu uz najveće svjetske brendove namještaja

MS&Wood na sajmu u Kelnu svojim drugim štandom u hali 5.2., prvi put predstavio svoj novi brand Altmann Moebel.

15.01.2020. 08:36 / Izvor: Akta.ba

Poznati BiH proizvođač namještaja iz Fojnice, MS&Wood, impozantnim štandom u prestižnoj hali 2.2., u kojoj izlažu poznati svjetski brandovi poput Artek, Vitra, Knoll, Bolia, Magis i drugi, predstavio je svoje proizvode.

Uz postojeće kolekcije Ella i Primum izloženi su i novi proizvodi Primum lounge stolica te Ella barska stolica čije je razvoj trajao cijelu proteklu godinu. Postojeći proizvodi su obogaćeni novim kolekcijama materijala; jedan od navedenih materijala je i štof Rivet, poseban po tome što je izrađen od recikliranih plastičnih boca. Puno pažnje je posvećeno detaljima pa tako i aksesuarima za koje je posebno dizajnirana ambalaža koja je premijerno prezentirana kupcima u Kelnu.

Također je MS&Wood na sajmu u Kelnu svojim drugim štandom u hali 5.2., prvi put predstavio svoj novi brand Altmann Moebel koji je pozicioniran u srednji cjenovni rang, čime je naš BiH proizvođač kreiranim konceptom odgovorio na nedostatak tog segmenta na tržištu Evrope. Fleksibilnim pristupom, neki od proizvoda su sistemi u kome se postolja i sjedalice stolica mogu međusobno kombinirati što korisnicima omogućava veliki broj kombinacija koje odgovaraju različitim ukusima.
Vrhunskim dizajnom štandova, profesionalnim pristupom i preciznim izborom asortimana sa sigurnošću možemo reći da je ponuda namještaja iz Bosne i Hercegovine u samom vrhu svjetskih proizvođača.

MS&Wood štandove je posjetio veliki broj starih i novih kupaca, a među posjetiocima je bio i veliki broj renomiranih svjetskih dizajnera, studenata dizajna, mašinstva i srodnih nauka. 

MS&Wood proizvodi su već dostupni kupcima na svim kontinentima a nakon sajma u Kelnu neupitan je rast prodaje ovog BiH proizvođača.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti