M:tel otvorio dva nova prodajna mjesta u Banjoj Luci - kompanija dobila više od 100.000 novih korisnika

29.12.2009. 08:54 / Izvor: Fokus
M:tel otvorio dva nova prodajna mjesta u Banjoj Luci - kompanija dobila više od 100.000 novih korisnika

Prihodi Telekoma Srpske u 2009. godini povećani su za nekoliko procenata u odnosu na prošlu godinu, a kompanija M:tel dobila je više od 100.000 novih korisnika, uprkos poteškoćama s kojima su se susreli telekomunikacioni operatori ne samo u BiH već i u širem regionu, izjavio je 28.12.2009. godine generalni direktor Telekoma Srpske, Predrag Ćulibrk.

"Naš osnovni cilj u ovoj godini, povećanje prihoda, već je ispunjen. Kada je u pitanju dobit, ne mogu da kažem da li će biti veća ili manja u odnosu na prošlu godinu, ali će u svakom slučaju biti značajna. Ove godine smo povećali tržišno učešće na polju mobilne telefonije, tako da smo sada rame uz rame s BH Telekomom", rekao je Ćulibrk, dodajući da će finansijski izvještaj Kompanije biti objavljen u februaru.

On je podsjetio da je Telekom Srpske ove godine realizovao značajne projekte, među kojima je puštanje u rad 3G mobilne mreže, u šta je uloženo više od 45 miliona maraka, te razvoj i proširenje dostupnosti ADSL usluga, koje koristi preko 50.000 ljudi. Ćulibrk je najavio da će M:tel iduće godine proširiti asortiman svojih usluga te dalje tehnološki razvijati infrastrukturu u svim segmentima poslovanja.

Kompanija M:tel juče je u centru Banja Luke, u Ulici Ivana Franje Jukića broj jedan, otvorila novo, moderno opremljeno prodajno mjesto.

"Ideja o otvaranju ovog prodajnog mjesta leži u našoj poslovnoj misiji a to je da se što više približimo našim korisnicima Interneta, fiksne i mobilne telefonije. Zadatak nam je da stečeno povjerenje korisnika još više učvrstimo i smatram da je ovo pravi put da to učinimo", rekao je Ćulibrk.

Osim u centru grada, juče je otvoreno i prodajno mjesto M:tela u Boriku, na Bulevaru Živojina Mišića 1a.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti