Vijesti

MTS pozive ka M:tel Crna Gora i M:tel Republika Srpska tarifira po ceni nacionalnog saobraćaja

12.07.2007. 12:12 / Izvor: Tanjug

Mobilna telefonija Srbije (MTS) saopštila je danas (12. jul 2007. godine) da je svojim korisnicima obezbedila jeftinije pozive ka mrežama M:tel Crna Gora, M:tel Republika Srpska i Telekom Republike Srpske.

Pozivi ka ovim mrežama tarifiraju se po ceni nacionalnog saobraćaja, u zavisnosti od tarifnog profila koji korisnik ima, navedeno je u saopštenju.

U okviru BEL postpaid paketa pozivi i SMS poruke ka tim mrežama uključeni su u definisane besplatne BEL minute i poruke, a posle tog definisanog saobraćaja, naknadno ostvaren saobraćaj tarifira se po ceni poziva i SMS poruka u nacionalnom saobraćaju.

Pozivi iz MTS mreže upućeni ka ostalim fiksnim i mobilnim mrežama u Crnoj Gori i Bosni i Hercegivini naplaćuju se po ceni poziva za prvu zonu međunarodnog saobraćaja, a slanje SMS poruka ka mobilnim mrežama u Crnoj Gori i BiH tarifira se po ceni SMS poruke ka međunarodnim destinacijama, ističe se u saopštenju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti