Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Na Bistriku će biti otvorena poslovnica Bazar marketa

21.05.2020. 15:00 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Klas i njeni vjerni potrošači od ovog vikenda biće bogatiji za još jedan Bazar market u Sarajevu. Radi se o tridesetom marketu po redu, a ovaj put nova poslovnica se otvara 22.5. u 10h u ulici Bakarevića br. 30 na  Bistriku. Na dan svečanog otvorenja poslovnice prvih 100  potrošača koji obave kupovinu u ovom marketu, kao mali znak pažnje i dobrodošlice dobit će gratis dva Klasova Sarajevska somuna, a predviđena je i podjela poklon paketa.

“Nastavljamo razvijanje našeg koncepta „kvartovskih prodavnica“ koji podrazumijeva potpuno približavanje i olakšavanje kupovine potrošačima. Bazar je domaći brend koji svim domaćim proizvođačima pruža jednaku i jedinstvenu priliku da svoje proizvode plasiraju na prodajne police bez ograničenja. Prvi Bazar otvoren je u Sarajevu prije četiri godine upravo sa ciljem da bude mjesto na kojem će se naći svi kvalitetni bosanskohercegovački proizvodi” – naveo je Nedžad Šadić, direktor sekotra maloprodaje u kompaniji Klas.

Širok asortiman, maksimalno zastupljena domaća proizvodnja, prihvatljive cijene, i zadovoljstvo potrošača poslovni je imperativ Bazara. Najnovija prodavnica Bazar br. 466 u sarajevskom naselju Bistrik garantuje najbolje iskustvo kupovine domaćih proizvoda.

“Bazar otvaranjem nove poslovnice pruža podršku domaćoj proizvodnji, očuvanju postojećih i otvaranju novih radnih mjesta”, istakao je Boris Brković, direktor Klasa.  

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti