Vijesti

Na dodjeli No Limit nagrada Via Media najbolja u PR skupini

19.03.2010. 15:37 / Izvor: eKapija.ba

Na 5. No Limit Advertising Festival održanom 18. marta u Sarajevu, u Domu Oružanih snaga BiH, dodijeljene su nagrade najboljim reklamnim agencijama u Bosni i Hercegovini. Via Media je osvojila Zlatno priznanje u skupini PR, za kampanju "Putevi prijateljstva: od Sarajeva do Sarajeva", koji je obilježio muzičku i kulturnu scenu prošle godine u našoj zemlji i koji je doveo maestra Riccarda Mutija nakon dvanaest godina ponovo u Sarajevo.

"Ova nagrada je priznanje da smo uradili veliku stvar za kulturni život Sarajeva i cijele Bosne i Hercegovine. Bio je veliki izazov napraviti adekvatnu komunikacijsku strategiju za jedan događaj ovakvih razmjera, pri tome imajući u vidu da je riječ o koncertu klasične muzike koja i nije toliko popularna u našem društvu. No, cifra od 7.000 posjetilaca, desetine objavjenih PR članaka i TV reportaža u bosanskohercegovačkim, ali i italijanskim medijima, kao i ova nagrada govore da smo dobro obavili svoj posao", rekao je Boris Perišić, menadžer projekta "Putevi prijateljstva" na dodjeli No Limit nagrada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti