Na GRAMES-u po prvi put predstavljen HCP građevinski program firme Thor

13.03.2019. 18:43 / Izvor: Akta.ba

Husqvarna je poznati svjetski lider u proizvodnji motornih uređaja za rad u šumarstvu, održavanje travnjaka i bašte.

Generalni zastupnik švedske kompanije Husqvarna za tržište BiH, firma Thor d.o.o. iz Doboja predstavila se po prvi put na Međunarodnom sajmu građevinarstva i elektro-mašinske industrije i inovacije GRAMES-DEMI 2019. Banja Luka, sa HCP građevinskim programom.

Dušan Milotić, direktor firme Thor d.o.o Doboj za Akta.ba je kazao kako vlada veliko interesovanja za ovom vrstom Husqvarna proizvoda.

"Prvi put smo na sajmu građevinarstva u Banja Luci i posjetiocima smo se predstavili sa našim novim HCP građevinskim programom, koji tematski i prati ovaj sajam. Već prvog dana naši proizvodi su zaokupili pažnju posjetitelja ali i kompanija kojima je ovaj program neophodan za rad. Ono što mi želimo kroz naše programe, jeste da zadovoljimo sve potrebe trenutnih kupaca ali i onih budućih, kako preko naše distributerske mreže, tako i direktno preko naše firme, a ovako raznovrsnim programom se nadamo da to i uspjevamo. Ovaj segment HCP građevinskog programa se već pokazao kao interesantan, nadamo se da će tako biti i dalje", rekao je Milotić.

Milotić kaže da će njihov rad u narednom periodu najviše biti usmjeren kroz razvoj motornih pila, kosačica i trimera ali i uvođenju novih tehnologija u njihov rad. Dodaje da će cijeli taj razvoj biti usmjeren na program profesionalca u šumi i profesionalca za uređenje zelenih površina, a svakako neće izostati i razvoj HCP programa koji ima svoje mjesto na području naše zemlje.

Podsjećamo da je Husqvarna poznati svjetski lider u proizvodnji motornih uređaja za rad u šumarstvu, održavanje travnjaka i bašte.

I.M.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti