Na sajmu Grapos-Expo: Nobel promovira akciju Staro za novo

24.04.2014. 09:46 / Izvor: eKapija.ba
Na sajmu Grapos-Expo: Nobel promovira akciju Staro za novo
OTVORI GALERIJU

Nobel Corporation d.o.o. Mostar predstavio se ove godine po treći put na Gračaničkom sajmu Grapos-Expo 2014.

Nobel Corporation d.o.o. Mostar predstavio se ove godine po treći put na Gračaničkom sajmu Grapos-Expo 2014. Po riječima Sanjina Topića, voditelja prodaje programa Atlantic, proteklih godina je evidentan trend opadanja sajmova generalno, što se po njegovom mišljenju osjetilo i ove godine.

"To je jedan segment, drugi je taj što je za program grijanja koji izlažemo slabo interesovanje budući da je sezona grijanja već na kraju", kazao je Topić, ističući da su ove godine više bazirani na program bojlera za vodu i filtera.

Inače, jedan od noviteta programa Atlantic je bojler sa keramičkim grijačem Steatit. Njegova osnovna prednost u odnosu na neke druge električne bojlere je u tome da je to prvi bojler u Evropi koji je korištenjem keramičkog grijača skupljanje kamenca sveo na minimum.

"U ovom slučaju kamenca nema nikako, radi se o suhom grijaćem elementu koji za vrijeme procesa zagrijavanja vode unutar spremnika nema uopšte dodira sa vodom", objašnjava Topić.

Upravo radi promocije ovog bojlera dostupnog na našem tržištu, Nobel je od 01.03. pokrenuo akciju Staro za novo.

"Na sajmu, također, želimo promovisati akciju Staro za novo koja se odvija na cijelom teritoriju Bosne i Hercegovine. Znači za svaku narudžbu i kupovinu bojlera Atlantic odobravamo popust od 22% na maloprodajne cijene i možemo reći da nam je to ove godine ključni zadatak za vrijeme trajanja sajma, da upoznamo što veći broj ljudi sa područja Tuzlanskog kantona i na taj načim promovišemo drugi dio programa Atlantic", ističe on.

Oni koji su zainteresirani za akciju, potrebno je da pošalju sliku starog bojlera bilo kojeg proizvođača na neku od dostupnih e-mail adresa Nobela.

Akcija je odobrena od Atlantica radi mijenjanja svijesti naših građana o zaštiti životne sredine.

Inače, francuski Atlantic po veličini je drugi EU proizvođač bojlera za domaćinstvo i industriju.

Od 2012. bojleri Atlantic su prisutni na BiH tržištu, kroz široku distributivnu mrežu Nobela. Cijene Atlantic bojlera su konkurentne na BiH tržištu, i u toj cijeni su sadržani argumenti kvalitete koji nisu vidljivi na prvi pogled.

Akcija Staro za novo trajaće do isteka zaliha.

S.B.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti