Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Na sajmu u Mostaru 17 kompanija iz RS

07.04.2014. 12:47 / Izvor: eKapija.ba

Privredna komora RS, u saradnji s drugim partnerima, osigurala je besplatno predstavljanje domaćih privrednih društava u okviru zajedničkog štanda na 17. Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru, koji će biti održan od 8. do 12. aprila 2014. godine.

Na zajedničkom štandu RS, površine 200 metara kvadratnih, osim kataloškog predstavljanja privrednih društava iz svih sektora privrede, eksponatima će se predstaviti 17 kompanija iz RS.

To su: Plantago d.o.o. Laktaši, PS - TEH d.o.o. Banja Luka, Exclusive lingerie d.o.o. Banja Luka, Knežević entering d.o.o. Laktaši, Lada auto d.o.o. Banja Luka, Elda lux d.o.o. Laktaši, Swisslion d.o.o. Trebinje, Fabrika čeličnih užadi Unis usha a.d. Višegrad, HI Destilacija a.d. Teslić, Novi Jelšingrad a.d. Banja Luka, Adria MM d.o.o. Banja Luka, Rafinerija ulja a.d. Modriča, Fabrika tepiha Fates a.d. Sokolac, JP Radio televizija Republike Srpske, Bobar grupa d.o.o. Bijeljina, Mediteran inox d.o.o. Čelinac i Veleprehrana a.d. Banja Luka.

Mogućnost nastupa imala su sva privredna društva iz RS, a javni poziv za predstavljanje na zajedničkom štandu bio je dostupan i na internet stranici Privredne komore RS.

U toku ove sajamske manifestacije, između ostalog, predviđeno je održavanje niza prezentacija, kao i bilateralni susreti privrednika, što će omogućiti našim privrednim društvima da se dodatno predstave, uspostave novu poslovnu saradnju, ali i upoznaju s konkurencijom u zemlji i inozemstvu, saopćeno je Privredne komore.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti