Vijesti

Nagradna igra Vermonta: "Uslikaj svog lava"

03.09.2007. 08:49 / Izvor: eKapija.ba

Kompanija Vermont Generalni zastupnik Peugeot proizvoda za Bosnu i Hercegovinu zajedno sa mrežom ovlaštenih Peugeot koncesionara za sve vlasnike/ce Peugeot vozila organizuje nagradnu igru pod nazivom USLIKAJ SVOG LAVA. Jedini uslov da učestvujete u ovoj nagradnoj igri jeste da budete vlasnik jednog od vozila marke Peugeot.

Slijedeće što treba da uradite je da se uslikate pored svog Lava i pošaljete na adresu najslika@peugeot.ba zajedno sa osnovnim podacima: Ime i prezime, datum i mjesto rođenja. Slike možete slati u periodu od 03.09. do 30.09. 2007. godine dok će glasanje biti moguće do 05.10. 2007. Vaša slika će u roku od 24 sata biti objavljena na www.peugeot.ba gdje ce svi posjetioci imati priliku da glasaju. Slika koja dobije najviše poena biće proglašena najslikom, a vlasnik/ca ove slike dobija nagradu-vikend u Dubrovniku za 2 osobe i priliku da taj vikend provedete u društvu jednog od Lavova iz voznog parka kompanije Vermont.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti