Najbolja zaštita na putovanju uz ASA Osiguranje: Od sada zaključite online

05.07.2018. 14:09 / Izvor: Akta.ba
Najbolja zaštita na putovanju uz ASA Osiguranje: Od sada zaključite online

Kako bi ublažili efekat mogućih negativnih događaja na putovanju najbolje je osigurati se.

Kažu da je čovjek bogat onoliko koliko je proputovao. Svako putovanje je upoznavanje novog, odlazak od svoje zone komfora, svog doma, te je kao takvo uglavnom pozitivno iskustvo i neprocjenjiva avantura ali nepredviđeni događaji mogu nam putovanje učiniti i izuzetno negativnim iskustvom. Kako bi ublažili efekat mogućih negativnih događaja najbolje je osigurati se.

U sklopu marketing kampanje "Najbolja zaštita na putovanju" ASA Osiguranje će izvršiti podjelu sunčanih naočala u svim većim gradovima u Bosni i Hercegovini te simbolično pripremiti klijente na buduća putovanja a da bi bili potpuno spremni, prije putovanja, ne zaboravite zaključiti policu putnog zdravstvenog osiguranja.

Police putnog osiguranja po cijeni već od 0,80KM po danu od sada možete zaključiti i online, klikom ovdje (www.asaosiguranje.ba/onlineshop), ili posjetom vama najbliže poslovnice ASA Osiguranja.

"Činimo sve kako bi našim klijentima olakšali svaki segment života i bili partneri koji će preuzeti brigu u svakodnevnici. Kako nam se bliži sezona godišnjih odmora i putovanja sa ovim proizvodom želimo vaša putovanja učiniti bezbrižnijim kako bi vaš godišnji bio pravi odmor. Bilo gdje da putujete, ne zaboravite se osigurati a mi vam od srca želimo sretan put." – poručili su iz ASA Osiguranja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti