Najmenadžer 2009.: Muhamed Turčinović, direktor Eding Telecoma dobitnik priznanja iz oblasti telekomunikacija - Rezultat stručnog rada i profesionalnog vođenja firme

06.07.2009. 11:28 / Izvor: eKapija.ba
Najmenadžer 2009.: Muhamed Turčinović, direktor Eding Telecoma dobitnik priznanja iz oblasti telekomunikacija - Rezultat stručnog rada i profesionalnog vođenja firme

Tradicionalna, dvadeseta ceremonija proglašenja najmenadžera BiH, jugoistočne i srednje Evrope za 2009. godinu održana je 02. juna 2009. godine u Sarajevu. Tom prilikom proglašeni su najuspješniji privrednici i kompanije iz različitih privrednih oblasti.

Najviše menadžersko priznanje Najmenadžer 2009. za mali, srednji i veliki biznis u BiH, iz oblasti telekomunikacija, uručeno je i Muhamedu Turčinoviću, generalnom direktoru kompanije Eding Telecom d.o.o. Sarajevo.

Ovo priznanje za kompaniju znači puno i predstavlja rezultat dugogodišnjeg stručnog rada i profesionalnog vođenja firme. Isto tako, ovo priznanje i obavezuje kompaniju da zadrži lidersko mjesto u regionu u sektoru telekomunikacija i održi pozitivan trend razvoja firme uz otvaranje novih radnih mjesta što bi bio svojevrstan doprinos ublažavanju posljedica ekonomske krize u našoj zemlji.

Kompanija Eding Telecom u ovoj godini slavi svoj 10 rođendan, tako da ovo priznanje doživljavaju i kao rođendanski poklon za sve zaposlene.

Također uposleni ove kompanije žele da se zahvale na brojnim čestitkama koje su pristigle ovim povodom, kao i svim prijateljima i partnerima koji su podržali izbor kompanije za dodjelu priznanja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti