Vijesti

Nakon više godina uspješne saradnje kompanija QSS postala Adobe Authorised Reseller za regiju jugoistočne Evrope

18.03.2009. 14:06 / Izvor: eKapija.ba

U ponedjeljak, 16. marta 2009. godine, u prostorijama Kino Meeting Point-a, održana je prezentacija Adobe Creative Suite 4, u organizaciji ovlaštenog distributera Adobe proizvoda HSM Informatike i njenih partnera QSS-a, Učilišta Algebra i Macline-a.

Najnovije funkcionalitete ovog proizvoda prisutnima je predstavio Adobe prezenter Ivan Hlušička, a Mirko Ledić, regionalni manager Adobe-a za jugoistočnu Evropu, pored održane uvodne prezentacije, dodijelio je i priznanje kompaniji QSS za uspješnu suradnju u proteklim godinama, proglasivši je Adobe Authorised Reseller-om za regiju jugoistočne Evrope.

Ovaj status imaju one kompanije koje čiji fokus nije samo na prodaji proizvodne linije Adobe-a, nego i na pružanju podrške za softver i usluge ove priznate kompanije, što znači da će QSS od sada svojim kupcima nuditi još kompletnije rješenje.

Također, Adobe Authorised Reselleri imaju mogućnost korištenja Adobe Open Option (AOO) Licensing Programa, te na taj način zadovoljiti potrebe kupaca specifičnih kategorija kao što su edukacija, komercijala i vladin sektor.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti