Nastavlja se saradnja PKFBiH i Rimac automobila

06.07.2017. 10:03 / Izvor: Akta.ba

Pozitivne impresije iz BiH i Tešnja, te suradnja sa Komorom F BiH su bile i povod za zvaničnu posjetu.

Privredna/Gospodarska komora F BiH u aktivnostima i projektima uživa veliku podršku svojih  prijatelja i partnera. Jedna od vrlo uspješnih suradnji ostvarena je i na nedavno održanom 13. međunarodnom sajmu privrede u Tešnju sa tvrtkom ''Rimac automobili d.o.o. Sveta Nedelja – Republika Hrvatska.

Podsjećamo, drugog dana sajma u okviru Panel diskusije koju je organizirala Komora F BiH održana je i prezentacija  ''Ideja, nastanak i put u budućnost kompanije ''Rimac automobili'' d.o.o. čiji je prezentator bio Miroslav Zrnčević - testni inžinjer Odjela za istraživanje i razvoj  kompanije Rimac automobili d.o.o.

Pozitivne impresije iz BiH i Tešnja, te suradnja sa Komorom F BiH su bile i povod za zvaničnu posjetu predsjednika Privredne/Gospodarske komore F BiH Marka Šantića ovoj tvrtki, kojom prilikom je posjetio proizvodni i izložbeni prostor Rimac automobila u Svetoj Nedelji.

Domaćini i gosti su saglasni  da se nastavi suradnja u narednim projektima, a sudeći po tome  koliki respekt uživa tvrtka Rimac automobili, sigurno je da će suradnja ove tvrtke sa Komorom F BiH s razlogom biti predstavljana kao ekskluzivna, na obostrano zadovoljstvo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti