Nastavljena saradnja između Fondacije Mozaik i Opštine Mrkonjić Grad

17.11.2016. 10:32 / Izvor: Akta.ba
Nastavljena saradnja između Fondacije Mozaik i Opštine Mrkonjić Grad

Projekti su bili iz različitih sfera od značaja za mlade, a pisali su ih i odobravali takođe mladi.

Predstavnici opštine Mrkonjić Grad prisustvovali su u Sarajevu svečanoj ceremoniju investicija 'Fondacije Mozaik' pod nazivom 'Kreirajmo dobru ekonomiju'. Tokom ceremonije potpisan je i Sporazum o nastavku saradnje između Fondacije Mozaik i Opštine Mrkonjić Grad na realizaciji programa Omladinske banke Mrkonjić Grad, te razvoju društvenog preduzetništva mladih i njihovih društvenih biznisa krou Mozaik inkubator društvenih biznisa u periodu novembar 2016.- decembar 2018. godine.

Potpisivanjem Sporazuma Opština Mrkonjić Grad je zajedno sa još 27 bh. opština izrazila spremnost za podršku projektima mladih neformalnih grupa.

Tijana Rađević Drljača, načelnica Odjeljenja za opštu upravu i društvene djelatnosti ispred opštine Mrkonjić Grad na panel diskusiji predstavila je primjer dobre prakse, odnosno saradnje opštine sa mladima.

''Opština Mrkonjić Grad u saradnji sa Fondacijom Mozaik vodi brigu o mladima na područji naše opštine i od 2008. godine do danas realizovano je 77 projekata vrijednosti oko 300.000 KM. Projekti su bili iz različitih sfera od značaja za mlade, a pisali su ih i odobravali takođe mladi'', rekla je Rađević Drljača i izrazila zadovoljstvo što će ta saradnja biti nastavljena i budućem periodu. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti