Neimax iz Visokog na Sajmu šljive

22.08.2011. 10:10 / Izvor: eKapija.ba
Neimax iz Visokog na Sajmu šljive

U Gradačcu se od 1. do 4. septembra ove godine održava 38. međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije - Sajam šljive, inače najstarija privredna manifestacija u BiH.

Među 250 izlagača iz BiH i inostranstva, svoj proizvodni program predstavit će i Tvornica kartonske ambalaže Neimax d.o.o. iz Visokog.

Na unikatnom štandu, napravljenom u vlastitim proizvodnim pogonima, kompanija će predstaviti program kartonske ambalaže s posebnim naglaskom na kartonsku ambalažu za voće i povrće.

Inače, Neimax d.o.o. osnovano je 1991. godine kao Društvo sa ograničenom odgovornošću za unutrašnju i vanjsku trgovinu, proizvodnju, transport i usluge. U februaru 2002. Društvo nabavlja opremu i otpočinje s proizvodnjom kartonske ambalaže iz valovite ljepenke bez štampe.

U maju 2003. Društvo u vlastitom novosagrađenom objektu površine 1800 m2 instalira najsavremeniju visokoproduktivnu liniju za proizvodnju kartonske ambalaže s mogućnošću štampe u tri boje. Projektovani kapacitet linije je 12000 kom/h.

Zahvaljujući ovakvoj tehnološkoj opremljenosti svojim domaćim i ino kupcima Neimax nudi visok kvalitet proizvoda, veliku ekspeditivnost izrade, veliku fleksibilnost u radu, izradu velikih serija, te niske cijene.

"Pozivamo sve sadašnje i potencijalne poslovne partnere da nas posjete na štandu u hali broj 3 i izaberu pravo rješenje za svoje potrebe", poručuju iz Neimaxa.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti