Nermin Krdžalić: Proširili smo se u svim segmentima poslovanja i djelovanja

10.01.2018. 09:50 / Izvor: Akta.ba
Nermin Krdžalić: Proširili smo se u svim segmentima poslovanja i djelovanja

Poslovne poteze kompanije DSO Unomedia Tuzla, uspjehe u 2017. godini i planove za 2018. godinu za Akta.ba je predstavio Nermin Krdžalić, direktor kompanije.

Još jedna poslovna godina je završena, što je ujedno i prilika za razgovor sa bh. privrednicima koji stvaraju nove vrijednosti i direktno utiču na ukupno poboljšanje uvjeta života u našoj zemlji.

Poslovne poteze kompanije DSO Unomedia Tuzla, uspjehe u 2017. godini i planove za 2018. godinu za Akta.ba je predstavio Nermin Krdžalić, direktor kompanije.

  • 2017. godina je iza vas, da li su ispunjeni svi zacrtani planovi?

Planovi koje smo na početku godine postavili kao izazov su realizirani još početkom jeseni. Dinamičan rad, vrijedna ekipa, skladan kolektiv rezultat su uranjenog ispunjenja svih zacrtanih planova, nakon kojih smo već počeli praviti uvertiru u vidu novih poslovnih ideja i projekata za 2018. godinu.

  • Po čemu ćete je pamtiti?

Po proširenju svih segmenata poslovanja i djelovanja... Usavršavanje video produkcije kroz zaseban segment u vidu "Tuzlanski TV" kanala te snimanja posebnih serijala "Coctail time, Pitalica, Intervjui, Ankete...", završetak mobilnih aplikacija za IOS i Android mobilne uređaje, sklapanje vrijednih partnerstava, nabavka nove opreme, preseljenje u novu redakciju, proširenje kruga klijenata kao i zadržavanje liderstva i epiteta najposjećenijeg informativnog portala u Tuzlanskom kantonu i jednog od najutjecajnijih na području cijele BiH.

  • Najbolji poslovni potez/odluka u 2017. godini?

Sve što je prethodno navedeno, čini cjelinu koju možemo smatrati najboljim potezima bez izuzetka i akcentiranja nekog od njih.

  • Koji su Vam planovi u ovog godini?

Većina planova je u domenu novih inovativnih ideja, o njima će biti više govora ukoliko se pozitivno realizuju. Suštinski plan je proširiti segmente djelovanja, ali i obuhvatiti širi prostor djelovanja.

  • Šta biste poželjeli sebi, ali poslovnim partnerima u 2018.?

Da svi novi poslovni poduhvati imaju pozitivan epilog i da se plodovi napornog rada degustiraju u zdravlju. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti