Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Niwex Dervetna: Savremeno, efikasno, tržišno-orijentisano preduzeće

17.03.2014. 15:44 / Izvor: eKapija.ba

Firma Niwex d.o.o. osnovana je 1994. godine. Od nastanka pa do sada firma je prošla kroz niz promjena i transformisala se u savremeno, efikasno, tržišno - orijentisano preduzeće koje u dinamičnom okruženju ostaje konkurentno odgovarajući na zahtjeve kupaca i velikog broja poslovnih partnera.

Niwex d.o.o. danas posluje kao proizvodno, uslužno i trgovačko preduzeće i ima vlastite prodajno proizvodne pogone.

Koristeći najsavremeniju tehnologiju u procesu proizvodnje, tržištu nude kvalitetne i dugotrajne proizvode. Niwex proizvodi i nudi široku paletu PVC proizvoda isključivo koristeći profile njemačkog proizvođača Veka AG i srbijanskog proizvođača Roloplast, kao i široku paletu AL proizvoda koristeći profile grčkog proizvođača Alumil.

Dakle, pored proizvodnje AL i PVC stolarije, ograda, garažnih vrata, trakasih zavjesa, venecijanera, žalozina, komarnika, Niwex d.o.o. u sklopu svojih djelatnosti ima i prodaju koja obuhvata veliki broj proizvoda od građevinskog materijala, zatim velikog izbora podne zaštite – tepiha, itisona, laminata, laminatnog parketa i linoleuma, pa sve do namještaja najpoznatijih stranih i domaćih proizvođača sa kojima već godinama uspješno sarađuje.

Od samog nastanka firma se opredjelila za saradnju sa domaćim preduzećima pa se uključila u franšiznu mrežu Economic Vitez, za prodaju elektro, vodo i termo izolacije.

Trgovački dio preduzeća nastoji da ispuni Vaše potrebe za uredjenjem enterijera. U objektima Niwex-a možete pronaći sve za Vaš dom. Trgovački dio sastoji se iz četiri maloprodajna objekta i to od prodavnice LUX-GM, supermarket TOKA, salon namještaja LUX i prodavnice ELUX koja posluje u franšiznoj mreži Economic.

Niwex d.o.o. počeo je sa proizvodnjom svojih prvih proizvoda 1998. godine i to sa proizvodnjom venecijanera. Vremenom preduzeće počinje da proširuje svoju ponudu proizvoda zaštitnog karaktera za prozore i vrata.

2006. godine u Niwex-u se odlučuju da započnu sa proizvodnjom prozora i vrata od PVC i AL profila, tako da danas proizvodnja se sastoji iz dva pogona, prvi podrazumjeva proizvodnju PVC i AL stolarije, dok drugi čini proizvodnja termo zaštite.

Pored prozora i vrata od PVC i AL profila Niwex nudi i fasadne sisteme, klizne sisteme, ograde, garažna vrata, zatim zaštitni program koji nudi venecijanere, trakase zavjese, grilje, roletne, rolo zavjese, komarnike i harmonika vrata.

Konstantan rast obima proizvdonje i broja zaposlenih uslovili su uvođenje složenog sistema organizacije pa se angažuju konsultanti na uvođenju sistema ISO 9001. 2010. godine dobijen je sertifikat ISO 9001:2008 od strane SGS Socete Generale de Surveillance SA Systtems & Services Certification.

Niwex Derventa redovno priređuje brojne pogodnosti i akcije za svoje kupce, a sa željom da svaki njihov novi posjetitelj postane stalni i zadovoljni kupac. Stoga, ne propustite priliku da tokom mjeseca marta posjetite firmu Niwex i iskorisite martovsku akciju: PVC Stolarija po iznenađujućim cijenama!

 

PODIJELI:

TAGOVI:

#niwex

#niwex derventa

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti