Vijesti/ BOSNA I HERCEGOVINA

Niwex obnovio certifikat ISO 9001:2008

Preduzeće Niwex obnovilo je certifikat ISO 9001:2008, nakon što je ove godine izvršena kontrola da li se sistem upravljanja kvalitetom održava i unapređuje u skladu sa zahtjevima standarda.

29.12.2011. 00:00 / Izvor: eKapija.ba

Preduzeće Niwex obnovilo je certifikat ISO 9001:2008, nakon što je ove godine izvršena kontrola da li se sistem upravljanja kvalitetom održava i unapređuje u skladu sa zahtjevima standarda.

Ova kompanija osnovana je 1994. godine. Od nastanka pa do sada firma je prošla kroz niz promjena i transformisala se u savremeno, efikasno, tržišno - orijentisano preduzeće koje u dinamičnom okruženju ostaje konkurentno odgovarajući na zahtjeve kupaca i velikog broja poslovnih partnera.

Niwex d.o.o. danas posluje kao proizvodno, uslužno i trgovačko preduzeće. Zapošljava 38 radnika i ima vlastite prodajno proizvodne pogone.

Koristeći najsavremeniju tehnologiju u procesu proizvodnje, tržištu nude kvalitetne i dugotrajne proizvode. Proizvodimo i nudimo široku paletu PVC proizvoda isključivo koristeći profile njemačkog proizvođača VEKA AG i srbijanskog proizvođača ROLOPLAST, kao i široku paletu AL proizvoda koristeći profile grčkog proizvođača ALUMIL.

Dakle, pored proizvodnje AL i PVC stolarije, ograda, garažnih vrata, trakasih zavjesa, venecijanera, žalozina, komarnika, Niwex d.o.o. u sklopu svojih djelatnosti ima i prodaju koja obuhvata veliki broj proizvoda od građevinskog materijala, zatim velikog izbora podne zastite – tepiha, itisona, laminata, laminatnog parketa i linoleuma, pa sve do namještaja najpoznatijih stranih i domaćih proizvođača sa kojima već godinama uspješno sarađuje. Od samog nastanka firma se opredjelila za saradnju sa domaćim preduzećima pa se uključila u franšiznu mrežu Economic Vitez, za prodaju elektro, vodo i termo izolacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti