Vijesti

Nova Peugeot servisna akcija "Pripremite Vaš Peugeot za ljeto"

17.06.2009. 09:43 / Izvor: eKapija.ba

"Pripremite Vaš Peugeot za ljeto" naziv je servisne akcije koju je Peugeot BiH pripremio za svoje kupce. Od 15.6.2009. godine vozači Peugeot automobila imaju mogućnost da urade kontrolu i dezinfekciju klime te da servisiraju svoja vozila uz specijalni popust od 15 % na kupovinu i ugradnju rezervnih dijelova kao što su filter klime, diskovi i disk pločice.

"Ljetnom servis akcijom u cijeloj mreži naših ovlaštenih servisa u BiH, želimo svim Peugeot vozačima omogućiti da uz vrhunska znanja Peugeot stručnjaka osvježe svog ljubimca i ujedno dodatno uštede kupovinom i zamjenom dijelova na akciji. Pored popusta od 15% na navedene dijelove u toku trajanja akcije, našim Peugeot kupcima smo pružili mogućnost da do kraja godine ostvare popust i do 60% na zamjenu FAP filtera i katalizatora", izjavio je Ismet Kapo generalni direktor kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot vozila.

Omogućujući promjenu FAP filtera i katalizatora po popustu i do 60%, Peugeot pokazuje i svoju brigu za okolinu, jer FAP filter prečišćava čestice koje su štetne za okolinu i kreiran je u skladu sa BLUE LION konceptom. Peugeot je već prije devet godina uključio FAP filtere u svoje modele i time već tada pokazao svoju ekološku osviještenost, a nadogradnjom svojih modela i dalje je jedan od vodećih automobilskih proizvođača u ovom segmentu.

Akcija "Pripremite Vaš Peugeot za ljeto" traje do 18.07.2009. godine u cijeloj mreži ovlaštenih Peugeot servisera, navodi se u saopćenju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti