Nova Peugeot servisna akcija "Pripremite Vaš Peugeot za ljeto"

17.06.2009. 09:43 / Izvor: eKapija.ba
Nova Peugeot servisna akcija 'Pripremite Vaš Peugeot za ljeto'

"Pripremite Vaš Peugeot za ljeto" naziv je servisne akcije koju je Peugeot BiH pripremio za svoje kupce. Od 15.6.2009. godine vozači Peugeot automobila imaju mogućnost da urade kontrolu i dezinfekciju klime te da servisiraju svoja vozila uz specijalni popust od 15 % na kupovinu i ugradnju rezervnih dijelova kao što su filter klime, diskovi i disk pločice.

"Ljetnom servis akcijom u cijeloj mreži naših ovlaštenih servisa u BiH, želimo svim Peugeot vozačima omogućiti da uz vrhunska znanja Peugeot stručnjaka osvježe svog ljubimca i ujedno dodatno uštede kupovinom i zamjenom dijelova na akciji. Pored popusta od 15% na navedene dijelove u toku trajanja akcije, našim Peugeot kupcima smo pružili mogućnost da do kraja godine ostvare popust i do 60% na zamjenu FAP filtera i katalizatora", izjavio je Ismet Kapo generalni direktor kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot vozila.

Omogućujući promjenu FAP filtera i katalizatora po popustu i do 60%, Peugeot pokazuje i svoju brigu za okolinu, jer FAP filter prečišćava čestice koje su štetne za okolinu i kreiran je u skladu sa BLUE LION konceptom. Peugeot je već prije devet godina uključio FAP filtere u svoje modele i time već tada pokazao svoju ekološku osviještenost, a nadogradnjom svojih modela i dalje je jedan od vodećih automobilskih proizvođača u ovom segmentu.

Akcija "Pripremite Vaš Peugeot za ljeto" traje do 18.07.2009. godine u cijeloj mreži ovlaštenih Peugeot servisera, navodi se u saopćenju.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti