Nova usluga: ASA Aleasing Mobilna Asistencija 24h

27.04.2011. 14:29 / Izvor: eKapija.ba
Nova usluga: ASA Aleasing Mobilna Asistencija 24h

Ugovor o pružanju usluga "ASA Aleasing Mobilna Asistencija 24h" za klijente ASA Aleasing-a stupa na snagu od 1. maja/svibnja 2011. godine

Na osnovu ovog ugovora, koji predstavlja zajednički projekat kompanija BIHAMK d.o.o. i ASA Alesing d.o.o., BIHAMK će pružati usluge mobilne asistencije svim klijentima ASA Aleasing-a, koji koriste vozila za vrijeme trajanja ugovora o operativnom leasingu ( fleet managament) zavisno od paketa (Classic ili All inclusive).

U okviru usluga mobilne asistencije, BIHAMK pruža usluge pomoći na cesti u koje spadaju: otklanjanje kvara na vozilu, prijevoz vozila u kvaru do servisa, prijevoz havarisanog vozila do servisa/prebivališta, te pruža i dodatne usluge u koje spadaju: organizacija smještaja, organizacija povratka kući, organizacija zamjenskog vozila, detaljni plan i ruta puta i određivanje tačne udaljenosti između pojedinih mjesta u BiH i Evropi.

Pravo na mobilnu asistenciju imaju svi klijenti korisnici operativnog leasinga (najma vozila) ASA Aleasing-a koji posjeduju paket Classic ili All inclusive, a BIHAMK organizuje pružanje usluga mobilne asistencije na području BIH i Evrope.

Korisnički broj telefona za "ASA Aleasing Mobilna Asistencija 24h"" koji je dostupan +387 33 282 114 begin_of_the_skype_highlighting FREE +387 33 282 114end_of_the_skype_highlighting.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti