Nove trgovine u sarajevskom Bingo City Centru od 11. decembra

10.12.2020. 08:01 / Izvor: Akta.ba
Nove trgovine u sarajevskom Bingo City Centru od 11. decembra

Bingo City Center, najveći Bingov shopping centar u Sarajevu, uskoro će obogatiti svoju ponudu novim trgovinama.

Bingo City Center, najveći Bingov shopping centar u Sarajevu, uskoro će obogatiti svoju ponudu novim trgovinama. Od 11. decembra svoja vrata će kupcima otvoriti: Alma Ras, Salamander, Dexy Co, The Athlete's Foot, S.Oliver i Frisa.      

Bingo City Center se prostire na 44 500 kvadrata i mjesto je na kojem svaki kupac može pronaći baš sve za sebe. S novim trgovinama ta će ponuda biti još raznovrsnija, a već omiljeni brendovi, postat će još bliži svojim kupcima.

Ovo je druga faza otvorenja, a svoja vrata prethodno su otvorili najveći Bingo Plus hipermarket, najmodernije Cinestar kino i još nekoliko zakupaca različitog portfolija.

"Zbog epidemiološke situacije u našoj zemlji nismo u mogućnosti organizovati događaj na dan otvorenja druge faze, ali će novi zakupci pripremiti odlične ponude u svojim trgovinama. Dok otvaramo najavljene trgovine, u  pripremi je novi sadržaj koji zasad nećemo otkrivati", kazali su iz Binga.

Podsjećamo, prva faza centra završena je u septembru, te je dio centra otvoren 12.9.2020. Tada je Bingo predstavio najveći hipermarket u BiH, na čak 10.000 m2 i još 9 drugih zakupaca. 30. oktobra u sklopu centra, Cinestar Cinemas otvorili su najsavremenije kino sa 10 dvorana.

Sve važne informacije o BCC-u Sarajevo možete pronaći na www.bingocitycenter.ba te na Facebook i Instagram profilima. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti