Nove usluge: COMP-2000 d.o.o. pokreće obuku iz praktičnog knjigovodstva

20.09.2012. 10:34 / Izvor: eKapija.ba
Nove usluge: COMP-2000 d.o.o. pokreće obuku iz praktičnog knjigovodstva

Od oktobra 2012. COMP-2000 d.o.o. kreće sa novom uslugom; obukom iz praktičnog knjigovodstva. Polaznici će imati priliku da se praktično upoznaju sa knjigovodstvom i to uz podršku informacionog sistema za vođenje knjigovodstva- ISUP (Informacioni sistem za upravljanje preduzećem). Kroz ovaj softver velike firme kao što su Sarajevska pivara, Teloptic, ŽGP, ASA RENT I SIEMENS uspješno prate i dokumentuju svoje računovodstvene kao i mnoge druge poslovne procese.

Kako navode iz ove kompanije, svi zainteresirani od sada će imati priliku da saznaju od nekoliko konsultanata za područja financijskog i materijalnog knjigovodstva, obračuna plata, vođenja stalnih sredstava i vođenja blagajničkog poslovanja kako se konkretno obavljaju ovi poslovni proces, ali i kako da ovo znanje primjene direktno kroz informacioni sistem ISUP.

Osobe koje potencijalnu karijeru vide u računovodstvu i knjigovodstvu moći će pohađajući dva mjeseca ovog kursa da nauče ne samo teorijske činjenice nego i kako praktično funkcionira savremeno knjigovodstvo u BiH koje treba svakoj firmi koja posluje na ovom području.

COMP-2000 je domaća firma sa dugogodišnjim iskustvom koja je oko sebe okupila top stručnjake iz područja informatičkog upravljanja firmom i njenim procesima od kojih je jedan od najvaznijih računovodstvo/knjigovodstvo i koja se bavi informatizacijom ovih poslovnih procesa, odnosno njihovim praćenjem na savremeni način: kroz softver.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti