Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Novi poziv za izbor stručnog konsultanta sa pregovore sa Shellom

01.08.2014. 11:33 / Izvor: eKapija.ba

Federalno ministartvo energije, rudarstva i industrije pokrenulo je otvoreni postupak nabavke usluga, za izbor pravnog lica kao stručnog konsultanta, za pružanje konsultantskih usluga pregovaranja, vođenja pregovora i izradu ugovornog modaliteta za potrebe Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, u postupku dodjele ugovora o koncesiji za istraživanje i eksploataciju nafte i plina na prostoru Federacije Bosne i Hercegovine.

Javni poziv potencijalnim pravnim licima objavljen je u „Službenom glasniku BiH" broj: 58/14 od 28.07.2014. godine.

Procijenjena ukupna vrijednost ugovora bez PDV-a je 800.000 KM.

Tender za izbor konsultanta koji će voditi pregovore sa Shellom u postupku dodjele ugovora o koncesiji za istraživanje i eksploataciju nafte i plina na prostoru Federacije BiH otvoren do 08.09.2014. godine.

Podjećamo, prošli javni poziv poništen je u Službenom glasniku br. 56 od 21.07.2014. godine s obzirom na da nije osigurana stvarna konkurencija za ugovor jer je broj primljenih prihvatljivih ponuda bio manji od tri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti