Novi proizvod iz firme COMP-2000: Softver za poslovanje TV kuća

31.10.2012. 10:38 / Izvor: eKapija.ba
Novi proizvod iz firme COMP-2000: Softver za poslovanje TV kuća

COMP-2000 je razvio i u svoju ponudu uvrstio još jedan proizvod- Softver za poslovanje TV kuća koji je već dobio i svog prvog kupca- Hayat TV.

Softver omogućava TV kućama: brže kreiranje i implementaciju sedmične programske šeme; obradu ugovora i liste klijenata te kreiranje naloga iz ugovora; arhiviranje podataka o spotovima/klijentima; obradu liste emisija kao i obradu reklamnih blokova i prioritetno programiranje blokova-prema zahtjevu klijenata.

Osim toga, softver daje mogućnost generisanja playlist datoteka na osnovu reklamnih blokova i sadrzaja bloka; rad u mrežnom okruženju (detekcija akcija operatora); preegled raznih izvještaja te TV Klip univerzalnog trajanja.

Poslovni softveri ove informatičke kuće provjereni su dugi niz godina na tržištu i njihovi dugogodišnji korisnici su indikator kvaliteta informatičkih usluga ove kuće. COMP Softverska rješenja koriste velike domaće firme kao što su Sarajevska pivara, Teloptic, ŽGP, ASA RENT I SIEMENS kao i mnoge druge manje firme koje uspješno prate obimne i kompleksne poslovne procese u svojim firmama.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti