Novo iz BIHAMK-a: Digitalna poslovnica za lakše i brže učlanjenje

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Novo iz BIHAMK-a: Digitalna poslovnica za lakše i brže učlanjenje

Jedan od noviteta u ovoj godini je otvaranje digitalne poslovnice koja omogućava još jednostavniju i bržu obnovu članstva.

23.04.2019. 08:59 / Izvor: Akta.ba

Kao lider u pružanju usluga pomoći na cesti u našoj zemlji, bosanskohercegovački auto-moto klub BIHAMK, kroz stalna ulaganja i primjenu novih tehnologija, konstantno unapređuje kvalitet svog poslovanja i vozačima omogućava lakši i efikasniji pristup svim informacijama i uslugama kluba.

Jedan od noviteta u ovoj godini je otvaranje digitalne poslovnice koja omogućava još jednostavniju i bržu obnovu članstva, kao i učlanjenja po prvi put. Iako BIHAMK već nekoliko godina nudi opciju online učlanjenja i produženja članstva, sada cijeli taj proces traje svega nekoliko minuta, a moguće ga je obaviti u svakom trenutnku putem mobilnog uređaja ili računara. Također, svi BIHAMK članovi putem svog članskog broja ili bar koda sada mogu pristupiti svom personaliziranom članskom dosijeu i provjeriti koji paket trenutno posjeduju, da li imaju pridružene Family članove ili pregledati pogodnosti drugih paketa u ponudi BIHAMK-a.

"Već 73 godine BIHAMK štiti interese svojih članova, garantuje njihovu mobilnost 365 dana u godini te doprinosi povećanju sigurnosti svih učesnika u saobraćaju. Iako pružamo pomoć svim motorizovanim građanima, svakako je daleko isplativija i praktičnija opcija članstva koje je moguće odabrati u skladu sa vlastitim potrebama i zahtjevima. Sada smo omogućili svim vozačima da obnovu članstva ili prvo učlanjenje obave jednostavno i lako kada god se na to odluče", poručili su iz BIHAMK-a.

Članstvo donosi niz pogodnosti od kojih je osnovna pomoć na cesti u BiH, ali i zemljama u regionu (Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Slovenija i Albanija) kao i cijeloj Evropi - što je posebno atraktivna pogodnost obzirom na činjenicu da su početne cijene bilo koje vrste pomoći na cesti u ovim zemljama minimalno 140 eura. 

Također, članski paketi osiguravaju i pomoćne usluge odnosno refundaciju njihovih troškova rent-a-car, smještaj ili povratak kući, kao i povrat novca za medicinske troškove.

Kroz program BIHAMK Bonus članovi BIHAMK-a također ostvaruju značajne uštede. Posebno se izdvajaju HIFA pumpe, na kojima članovi ostvaruju 0,05 kf po litri visokokvalitetnih naftnih derivata. Na ovaj način, na godišnjem nivou prosječan vozač može uštedjeti čak i do 2 rezervoara goriva.

Za sve one koji za nastupajuće praznike namjeravaju putovati automobilom, sigurnost na cesti kao i dostupnost svih korisnih informacija bitni su elementi ugodnog i bezbjednog putovanja. Biti član BIHAMK-a znači uživati brojne pogodnosti i voziti sa osmijehom. "Postanite član jer život je putovanje", poručuju iz BIHAMK-a.

Digitalnu poslovnicu pronađite na web stranici www.bihamk.ba.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti