Novo iz Rollinga: Sportske podloge za zatvorene i otvorene terene

17.06.2015. 10:29 / Izvor: eKapija.ba
Novo iz Rollinga: Sportske podloge za zatvorene i otvorene terene
OTVORI GALERIJU

Firma Rolling d.o.o. Sarajevo je od maja 2015. godine u svoju ponudu izvođenja građevinskih radova uvrstila instalaciju i ugradnju različitih vrsta sportskih podloga za otvorene i zatvorene terene.

Firma Rolling d.o.o. Sarajevo je od maja 2015. godine u svoju ponudu izvođenja građevinskih radova uvrstila instalaciju i ugradnju različitih vrsta sportskih podloga za otvorene i zatvorene terene, kao i kompletno opremanje sportskih terena sa pratećom opremom renomiranih svjetskih proizvođača.

"Zajedno sa partnerima iz Hrvatske koji posjeduju bogato iskustvo iz ove oblasti i djeluju na području jugoistočne Europe možemo ponuditi kompletnu uslugu, od ideje do izgradnje sportskih terena i podloga za sve vrste sportova (nogomet, košarka, rukomet, odbojka, tenis, golf, atletika, hokej, klizanje, biciklizam ili multisport). Za izvođenje ovih radova raspolažemo sa najsavremenijim mašinama za postavljanje i održavanje podloga, bilo da se radi o umjetnoj travi, gumenim podlogama (tartan), tarafleks, akrilnim podlogama, OSB pločama ili parket", navode iz firme Rolling.

Također, ponuda obuhvaća i podloge od lijevane gume, namijenjene za dječja igrališta i vrtiće. Posebnost lijevane gume je njena pogodnost za djecu, visoka apsorbcija udaraca, brzo i jednostavno održavanje kao i mogućnost kreiranja umjetničkih, kreativnih podloga s mnoštvom boja, oblika, tematskih likova pa čak i 3D grafika što naročito kod djece izaziva veliko oduševljenje.

Pored toga u programu se nalazi i oprema za dječija igrališta i fitnes sprave namijenjene za upotrebu na otvorenom.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti