Novo na tržištu BiH: GMS uvodi novi proizvod - Brzi web

19.01.2009. 15:52 / Izvor: eKapija.ba
Novo na tržištu BiH: GMS uvodi novi proizvod - Brzi web

Obzirom na razvijenost interneta, stalno povećavanje broja njegovih korisnika i značaja, nužno je da svaka kompanija na kvalitetan način svoje poslovanje predstavi na internetu. Naime, web sajt postaje dio imidža i nužnost opstanka i razvoja u savremenom poslovanju.

"Imajući na umu da sve veći broj kompanija shvata značaj Interneta kao efikasnog medija za komunikaciju sa klijentima, te želi iskoristiti mogućnosti koje ovakva komunikacija nudi, istovremeno štedeći novac i vrijeme, naša kompanija je osmislila jedinstvenu uslugu ponude brzih sajtova. Naime, GMS d.o.o. je prva i jedina firma u Bosni i Hercegovini koja svojim klijentima nudi mogućnost odabira web stranice čiji sadržaj prezentacije sami mogu kontrolisati (putem CMS softvera), uz garanciju da će cjelokupan postupak biti završen za 24 sata", izjavila je za eKapija.ba Amra Hašimbegović, direktorica GMS-a.

Šta je brzi web?

GMS je agencija koja je poznata po uvodjenju novina na tržištu BiH, prvenstveno uvođenju novih, modernih savremenih usluga poslovnom svijetu BiH.

"To je rješenje za sve korisnike koji u najkraćem mogućem roku žele kvalitetnu i ekonomski isplativu prezentaciju na internetu, a čiji sadržaj mogu sami kreirati i kontrolisati. Korisnik će iz palete gotovih dizajnerskih rješenja web sajtova koje naša kompanija nudi moći odabrati onaj koji mu najviše odgovara, te preko noći postati dostupan na globalnoj mreži. Ovo je idealno rješenje za sve pojedince ili kompanije koje se spremaju za određeni seminar, konferencije, javne prezentacije i sl., pa im je potreban sajt u što kraćem vremenskom periodu", naglašava gđa. Hašimbegović.

GMS nudi unikatne, te sajtove za širu primjenu, a svi postoje u nekoliko paketa. Svaki paket sadrži sajt, softver za ažuriranje sadržaja, hosting za godinu dana, jednu email adresu i statistiku posjećenosti sajta. Unikatni sajt je jedinstven, namijenjen samo jednom korisniku, dok je sajt za širu primjenu namijenjen većem broju korisnika koji mogu odabrati različitu boju podloge kao jedinu razliku, dok struktura sajta ostaje ista.

Kad je riječ o paketima koje GMS nudi oni postoje u četiri varijante: "micro", "mini", "optima" i "maxi". U zavisnosti od sopstvenih potreba i želja, te mogućnosti investicije u željeni proizvod, korisnik moze odabrati određeni dizajn web stranice, u sklopu jednog od pomenutih paketa.

Zašto se odlučiti za brzi web sajt?

Za razliku od web sajta koji se radi po narudžbi brzi web sajt predstavlja gotov proizvod koji se ne treba osmišljavati, mijenjati, nadograđivati i prije svega čekati. Dovoljno je izvršiti odabir i za 24 sata ste na internetu. Brzi web sajt je finansijski povoljniji i ima nisku cijenu održavanja. Ljudi koji nemaju tehnička znanja u mogućnosti su da samostalno ažuriraju sadržaj stranice, bez potrebe unajmljivanja dodatnih stručnjaka. Sadržaji stranica se mogu mijenjati sa bilo koje lokacije na svijetu. Na ovaj način ekspresno se uključujete u internet sferu poslovanja, te smanjujete troškove za štampu i promociju.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti