Novo u DOMOD-u: Program stolnjaka

31.08.2015. 11:38 / Izvor: Akta.ba
Novo u DOMOD-u: Program stolnjaka

Da bi obroci za goste i porodicu bili što ljepši i prijatniji DOMOD je u svoj prodajni asortiman uvrstio i program stolnjaka koji će "začiniti" svaki obrok trenutkom za pamćenje.

Domaćinstvo ne čini samo posuđe, kuhinjski aparati i hrana nego i detalji koji ga upotpunjuju i daju mu poseban karakter i stil.  Stolnjaci su nezaobilazni aksesoari koji od trepezarijskih stolova prave bajke i kuhinju ispunjavaju najrazličitijim emocijama. Da bi obroci za goste i porodicu bili što ljepši i prijatniji DOMOD je u svoj prodajni asortiman uvrstio i  program stolnjaka koji će "začiniti" svaki obrok trenutkom za pamćenje.

Trepezarijski sto ne smije biti prepušten slučaju. On uvijek treba biti dekorisan pažljivo odabranim stolnjacima kako bi bio elegantan i poseban. Boja ili kombinacija boja stolnjaka i nadstolnjaka, dezen i vrsta tkanine utiču na cjelokupni dojam trepezarijskog stola. Važno je da to budu boje koje unose toplinu i živost u dom, a da materijali budu prirodni i kvalitetni. DOMOD u svojoj ponudi ima stolnjake raličitih boja, dezena i materijala koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse. Od retro do modernih modela koji svaki obrok čine savršenim bez obzira da li je upitanju slavlje ili svakodnevni obrok. Posebnu draž biranju stolnjaka u DOMOD-u daje i asortiman posuđa koji još u samom procesu biranja podstiče maštu i viziju kako će se neki stolnjak uklopiti u ambijent. Stolnjaci su veoma praktični za održavanje i dugotrajni su što generacije može učiniti sretnim.

Sada kada je bogatiji za još jedan program proizvoda u svojoj ponudi DOMOD je postao najadekvatnije okruženje za izbor i kupovinu stolnjaka koji će svaku kuhinju ispuniti nezaboravnim momentima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti