Novogodišnje skijanje na Jahorini: Uskijajte u Novu 2021. godinu

27.12.2020. 08:21 / Izvor: Akta.ba
Novogodišnje skijanje na Jahorini: Uskijajte u Novu 2021. godinu

Cilj im je da osposobe sve ski staze i da sve instalacije vertikalnog transporta puste u rad.

Na Jahorini je palo više od 30 cm novog snijega i uslovi za skijanje su odlični, poručuju iz Olimpijskog centra "Jahorina".

U naradnim danima meteorolozi najavljuju još snijega a Olimpijski centar "Jahorina" vrijedno radi na pripremama ski staza.

Cilj im je da osposobe sve ski staze i da sve instalacije vertikalnog transporta puste u rad.

Sa više od 30 dana skijanja u kontinuitetu i poboljšanjem poslovnog rezultata za 70% Olimpijski centar "Jahorina" ispraća ovu godinu i na posebna način dočekuje novu, 2021.

U skladu sa tim pripremili su niz strogih mjera za smanjenje širenja virusa korona, i skijanje na Jahorini je u potpunosti bezbijedno.

Bezbrižnost svih gostiju je na prvom mjestu, otkazane su sve manifestacije i koncerti po kojim je ova planina nadaleko poznata, a za novogodišnje skijanje će važiti samo i isključivo jedinstvena ski karta po cijeni od 50 KM.

"Uz želju da sa Novom godinom sve ružno ostavimo iza sebe, Olimpijski centar ''Jahorina'' vas poziva da Novu 2021.godinu dočekate na drugačiji način, na skijama u idiličnoj planinskoj atmosferi, sa vrha staze Poljice, 31 decembra od 22:00h do 02:00h iza ponoći, uz posebnu prazničnu atmosferu. Doživite magiju na Jahorini i uskijajte u Novu 2021. godinu", navodi se u saopćenju Olimpijskog centra "Jahorina".

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti