Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Nsoft predstavio novi softver za upravljanje firmom NManager

11.04.2014. 13:17 / Izvor: eKapija.ba

U sklopu Mostarskog sajma gospodarstva kompanija NSoft d.o.o. Mostar je predstavila novi softver za upravljanje firmom, namijenjen menadžmentu.

"Riječ je o softveru NManager, koji je sastavljen od raznih modula koji pomažu u upravljanju firmom, od praćenja vozila, preko kontrole radnog vremena do praćenja projekata, raznih anketa itd. Svi se moduli mogu po potrebi uključivati ili isključivati zavisno o potrebi korisnika", priča za eKapija.ba Željko Zadro, projekt menadžer u NSoftu.

Softver je tek nedavno pušten u prodaju, tako da, kako kažu, još uvijek ispituju tržište i zainteresovanost potencijalnih kupaca. Međutim, softver se već uveliko koristi za vlastite potrebe firme Nsoft.

"U planu imamo proširivanje modula koji pomažu u menadžmentu firme. Neki od njih će biti podsustav za ugostiteljske objekte i druge firme iz uslužne djelatnosti", priča Zadro.

Inače veoma su zadovoljni poslovanjem firme, imaju preko 100 uposlenih, a nedavno su otvorili i poslovnicu u Zagrebu sa 10 radnika.

Interesantno za firmu NSoft je da su stalno u potrazi za novim radnicima, tako da je konkurs za zapošljavanje kod njih uvijek otvoren. Tako su nedavno zaposlili 13 ljudi u sklopu Intera projekta za zapošljavanje, gdje su bili mentori na projektima razvoja softvera.

A.Š.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti