Oaza postala oficijelna voda Avalon Sports & Health Club-a

24.01.2018. 09:05 / Izvor: Akta.ba
Oaza postala oficijelna voda Avalon Sports & Health Club-a

Bosanskohercegovačka voda Oaza postala je oficijelno piće Avalon Sports & Health Club-a.

Bosanskohercegovačka voda Oaza postala je oficijelno piće Avalon Sports & Health Club-a. Osim dostupnosti Oaze u Avalon Sports & Health Club-u, saradnja dva branda podrazumijeva i zajedničku provedbu zdravih projekata kao što su B2B RUN utrka, BORN2SKI Festival alpskog skijanja, i organizaciju drugih zanimljivih i zdravih evenata

"Zdrav način života je već odavno postao više od trenda, a Oaza i Avalon Sports & Health Club su brandovi koji zdravlje dižu na nivo lifestyle-a. Zato je sasvim prirodno da saradnja koju smo uspostavili bude fokusirana na potrebu dalje promocije zdravih navika kod zdravih ljudi. Podsjetila bih da smo početkom decembra plasirali novu 'Winter edition' pod sloganom 'Zima, zima, e pa šta je sa Oazom vesela je!', sa namjerom da na taj način pred početak zimske sezone fokus usmjerimo na sport, aktivan i zdrav život, te na druženje s djecom", izjavila je Senida Subašić brand manager kompanije Oaza.

Kada se govori o jačanju svijesti o zdravom načinu života neizostavna tema je značaj hidratacije organizma. Upravo je Oaza sa svim njenim osobenostima zdrave vode podrška takvom načinu života. Naime, poznato je da se zbog brze apsorpcije vode u organizmu, voda Oaza posebno preporučuje sportistima i osobama koje se izlažu teškim fizičkim aktivnostima.

 

 

"Ponosni smo na saradnju sa ovim vrhunskim domaćim brandom koji će zajedno sa nama raditi na promociji sporta, zdravlja i zdravog stila života.  Oaza – voda koja osvaja, će biti naš pratner u nizu projekata koji imaju za cilj široj javnosti približiti koncept zdravog stila života, važnost bavljenja sportom i važnost redovne hidratacije organizma.  Pored zastupljenosti u Avalon Centru, koji je omiljeno odredište za trening i relaksaciju mnogih naših sugrađana, zadovoljstvo nam je da će Oaza biti i zvanična voda BORN2SKI Festivala alpskog skijanja koji se održava od 22. do 25. februara ove godine na Bjelašnici i B2B RUN utrke", kazala je Amela Mehić, marketing manager Avalon Centra. 

Izvorište vode Oaza nalazi se na mjestu izolovanom od savremenih zagađenja. Geografska istraživanja pokazuju izvanrednu nepropusnu strukturu zemljišta, štiteći podzemne vode od površinskog zagađenja. Prirodna zaštićenost podzemnih voda je jedna od osnovnih prednosti kvaliteta vode. Oaza je visokokvalitetna voda za piće sa odličnim organoleptičkim, fizičko – hemijskim i biološkim karakteristikama. Voda Oaza ima idealno izbalansiran odnos minerala, naročito kalcijuma i magnezija koji su veoma bitni za ljudski organizam.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti