Objavljen poziv za učešće u programu Biznis klinika

17.11.2017. 14:11 / Izvor: Akta.ba
Objavljen poziv za učešće u programu Biznis klinika

Cilj ove aktivnosti je unapređenje poslovanja najmanje 20 odabranih poljoprivrednih subjekata.

USAID/Sweden Projekt razvoja tržišne poljoprivrede - FARMA II, u saradnji sa Centrom za ekonomski i ruralni razvoj (CERD) i Privrednom komorom Unsko-sanskog kantona, u okviru AgMENTOR centra podrške, pozvala je sva zainteresovana pravna lica, organizacije i preduzetnike iz opština sjeverozapadne Bosne i Hercegovine, a koja posluju ili obavljaju aktivnosti u oblasti poljoprivrede, prehrambene industrije i ostalih djelatnosti vezanih za agrobiznis, da iskažu svoj interes za učešće u programu pod nazivom Biznis klinika.

Cilj ove aktivnosti je unapređenje poslovanja najmanje 20 odabranih poljoprivrednih subjekata (pravna i fizička lica) iz najvažnijih oblasti poslovanja, a koje mogu da unaprede njihovu konkurentost. Oblasti u domenu kojih će se organizovati Biznis klinika biće izabrane na osnovu iskazanog interesa privrednih subjekata koji se prijave za učešće u ovom programu.

Više informacija o biznis klinikama, koji je njihov cilj i koje su prednosti učešća privrednih subjekata u njihovom programu možete naći u ovom dokumentu.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti